RedLine
Kayıtlı Üye
ankara /tandoganda 35 plakalı beyaz makyajlı aero kitli bi leon görüldü
35yeh06 kursat abinin araba. Tandogana geldinde benim arabayi gormedinmi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ankara /tandoganda 35 plakalı beyaz makyajlı aero kitli bi leon görüldü
bugun pendık kaynarca cıvarında 34 skc 62 sanırım beyaz leon goruldu kurtkoy tarafına dondugu ıcın yetısemedım arkasından arıfe gunude sabah saatlerınde 34 cnk .... beyaz golf goruldu ızmıt d100 karayolunda trfaık yogun oldugu ıçın slm verılemedı...
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
bugun pendık kaynarca cıvarında 34 skc 62 sanırım beyaz leon goruldu kurtkoy tarafına dondugu ıcın yetısemedım arkasından arıfe gunude sabah saatlerınde 34 cnk .... beyaz golf goruldu ızmıt d100 karayolunda trfaık yogun oldugu ıçın slm verılemedı...
uzadığından şüphe etmem :hosgeldin:Başakşehir ve İkitelli Civarında Sürekli Gördügüm iki tane Beyaz Leon var SCW stickerlı birinin arka tamponda siyah kaplama var piano black digeri ni tanıyamadım selam verdim bir iki defa selam vermeyince bende uzadım
murat benide gören yok şeytan diyo ver arabayı kurtlar vadisine tüm türkiye görsünAha ben görülmüşüm )
uzadığından şüphe etmem :hosgeldin:
Az önce ataköy civarında 34 GR 1640 plakalı beyaz leon görüldü 2-3 hafta öncede plakasını göremedim ama e5te florya cirarında yan kısmında büyük bir scw stickırı olan üst kısmı siyah bir beyaz ibiza görüldü 23.00 civarı falan