Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım 57 Plaka Beyaz Leon.

1. Köprünün girişinde makasa girmeye çalışıyodu :cool:

dün her zamanki gibi emre kardeşimle karşılaştık merter mc biraz sohbet edip ayrıldık

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

dün her zamanki gibi emre kardeşimle karşılaştık merter mc biraz sohbet edip ayrıldık

cepa dan hemen oncekı tali yola dönen siyah aero kitli leon kardeş beni gördü 4lülerimi yakıp selam werdim kornalar çaldık plaka 06 mj ydi sanırım tamda göremedim el salladı sagolsun selamlastık yola dewam :)

cepa dan hemen oncekı tali yola dönen siyah aero kitli leon kardeş beni gördü 4lülerimi yakıp selam werdim kornalar çaldık plaka 06 mj ydi sanırım tamda göremedim el salladı sagolsun selamlastık yola dewam :)

bu gün malatyada 23 plaka bi cordi gördm arkada sticker vardı dalgın şöför göremedii :)

bu gün malatyada 23 plaka bi cordi gördm arkada sticker vardı dalgın şöför göremedii :)

Mersinde 2 tane gördüm 33 bju Beyaz leon bizim arka sokakta oturuyor sanırım dumlupınarın ışıklardagördüm diğeri de sahilde hiltonun orda siyah leon 06 Dj ... :hosgeldin:

Mersinde 2 tane gördüm 33 bju Beyaz leon bizim arka sokakta oturuyor sanırım dumlupınarın ışıklardagördüm diğeri de sahilde hiltonun orda siyah leon 06 Dj ... :hosgeldin:

Haftada bi kaç kez 34 MCN 34 acıbademde görüyorum ama selam verme fırsatım olmuyo kusura bakma muratcan

Haftada bi kaç kez 34 MCN 34 acıbademde görüyorum ama selam verme fırsatım olmuyo kusura bakma muratcan

Bugun saat 10:15 sularında 67 EC plakalı siyah Leonu Ticaret odası çıkışında Kadıköy evlendirme dairesinin tam karşısında park halinde gördüm..yanına yanaştim icinde sag koltukta bir teyze oturuyordu..Selam verilemedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt