Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Sakarya Çark Caddesi girişinde ışıklarda beklerken bir tane İbiza gördüm SCW sticker'ı da vardı sanki arkada, plakalığın arka fonu siyah kaplamalı, görünümsel açıdan güzel modifiye edilmiş bir araçtı, korna çaldım, saniyelik göz göze geldik sonra o devam etti, 34 plaka idi ama devamını hatırlayamıyorum ne yazık ki :)

Dün İzmit Carrefour'un yanındaki yolda 41 EP 406 plakalı beyaz Leon gördüm. Scw sticker'i vardı. Selektör çaktım ama gözümle çünkü minübüsteydim puhaha

Bu gün Başakşehir, Aymakopta 34 BGU... Beyaz LEON, Bayramtepede ise 34 TM.... Kırmızı LEOn Görüldü..:eek:key:

Bugün akşam üstü Çayyolu civarında beyaz renkli çok şahane bir İbiza Cupra görüldü. Acaba oynar mı diye yanına yanaşıldı. Oynayalım dedi sanırım kendisi, ama malesef markete gitmekteydik ve market gözüktüğü için sağa yanaşıldı. İnşallah yine görürüm kendisini.

bugün Akşam Yekta abi ile görüşüp bir kahve içip ayrıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt