Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü?(2012)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 TL 6057'mi ne öyle bir yeni kasa ibiza beyaz renkli evimin önünden geçti b.evler :)

mahmutbey gişelere doğru ilerleyen scw'li yeni kasa beyaz ibiza gördüm yanımdan geçerken selamlaştık, plakasını göremedim...

dün marmaraforum da 7578 di sanırım , bugün de b.evler de fcr plakaydı sanırım sticker lı beyaz leonlar görüldü

34 FC 3843 samandıra civarlarında görüldü . . 11,00 gibi .

Bahçelievler yaylada 34 TK plakalı beyaz leon ile kornalaşıldı..

Yanımda annem olmasa durur muhabbet ederdim :)

34 YR ... Beyaz leon basın sitesi civarında görüldü arada arabalar olduğu için beni görememiştir

Sultanbeyli Şanlıurfa caddesi üzerinde park halinde 34 VN 6166 plakalı stickerli beyaz Leon görüldü araç park halinde olduğu için selam verilemedi...

bugun pendık kaynarca cıvarında 34 skc 62 sanırım beyaz leon goruldu kurtkoy tarafına dondugu ıcın yetısemedım arkasından arıfe gunude sabah saatlerınde 34 cnk .... beyaz golf goruldu ızmıt d100 karayolunda trfaık yogun oldugu ıçın slm verılemedı...

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

bugun pendık kaynarca cıvarında 34 skc 62 sanırım beyaz leon goruldu kurtkoy tarafına dondugu ıcın yetısemedım arkasından arıfe gunude sabah saatlerınde 34 cnk .... beyaz golf goruldu ızmıt d100 karayolunda trfaık yogun oldugu ıçın slm verılemedı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt