Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi göremiyorum uzun zamandır.Ya ben çok evcimenim ya da scw :D

ya tam yapisacaktim kicina, ariyorum nerede diye, bir baktim sag cekmis :)
valla nazarim degmis olabilir :(
daha once iki defa begendigim iki arac kaza yapmisti gun icinde.

senin nazarın da ahın da sağlammış demek ki kardeşim.. :D :D

bugün bc5623 tuzlada sahilde yunus çveirmesinde görülde sticker vardı ..

engın kardesım gebzeye gelmıs muayene yaptıracak tı arabaya onunde yaklasık 200 kısı vardı gel dedım kacırayım senı o sıcaktan cıktık ve ısyerıme geldık sımdı serın serın klıma nın altında napolyon kirazı yiyoruz

Kıvanç yaktın beni ogün seni dinlemekle hata ettim ertesi gün yine gebze yaptım işimi hallettim öğleden sonra döndüm.... aman kimse kıvançın dinlemesin :(:D uymayın bu alyanaklı kardeşime kendi bildinizi yapın... özellikle didem bacı senin için bu sözlerim....:)

yıkanmadan cıkarsan yola olacagı budur :) sabah muayene randevunu kacır aksam da sıra numarasını kacır :):)

yıkanmadan cıkarsan yola olacagı budur :) sabah muayene randevunu kacır aksam da sıra numarasını kacır :):)

Ulen okuyanda gerçek sanıcak biz abdestsiz çıkmayız ama ogün herşey ters gitti düşün seni bile gördüm:D

Başkana gitmek lazım biliyorsun yaz geldi çiçekler su ister sulamak lazım başkanda hepsine suyu nasıl yetiştirsin yardımcı olmak lazım sevaptır...:hosgeldin:

çekmeköy roberts coffee'de siyah jantli cupra kitli bi beyaz leon gordum plakayi yakalayamadim ancak sanirim scw üyelerinden birisi , yabancı gelmedi araç hiç

Palladium'da tolkican ve Bahar görüldü..

Kozyatağı Carrefour'da Serkan abinin arabası görüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt