Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam benzıncının ordan yuruyodun etrafa bakına bakına ben daha ısıklarda dururken orda caldim korna şişt pişt dedim ama ne fayda :D

Bugun olenleyın yıgıt furkan ve mustafa abı goruldu

akşam 10.5 gibi E5 Kadıköy yönünde Carrefour'un önünde bi Civic ters duruyodu ambulans, itfaiye bayaa hareketliydi tam olarak göremedim ama en az 1 arabayı daha götürmüştür umarım bizden birileri de yoktur..

o kazanın ilk dakikalarında bende eve dönmek üzere ordan geçtim. Ters duran aracın markasını iyi anlayamadım ama kazaya sebep veren kuvvetli bir motosiklet de yerde parçalar halinde duruyordu. Ben geçerken can havliyle aracın kapılarını zorla açmaya çalışıyorlardı. Kenara da bi sürü insan birikmiş yaralılarla uğraşıyorlardı ve durum zaten sıkıntılı ve trafik sorun olacak diye fazla bakınmadan gazlayıp terkettim. Umarım yaralılarda çok zor bir durum söz konusu değildir.

o kazanın ilk dakikalarında bende eve dönmek üzere ordan geçtim. Ters duran aracın markasını iyi anlayamadım ama kazaya sebep veren kuvvetli bir motosiklet de yerde parçalar halinde duruyordu. Ben geçerken can havliyle aracın kapılarını zorla açmaya çalışıyorlardı. Kenara da bi sürü insan birikmiş yaralılarla uğraşıyorlardı ve durum zaten sıkıntılı ve trafik sorun olacak diye fazla bakınmadan gazlayıp terkettim. Umarım yaralılarda çok zor bir durum söz konusu değildir.

aynen abim.. :S :S

dün de aynı yerin biraz daha ilersinde yine bi Civic vardı ama bu sefer aşırı yağışta biriken sulardan kalmıştı.. :)

dünkü yağmurda kenarda kalan o kadar aracı gördüm ama bahsettiğini görmedim. dün oradan akşam 5e doğru geçtim ki bu benim için erken bir saat sayılırdı.

dün yiğit furkan ve savaşı gördüm sohbet ettik (çok gezentisiniz hacı yaw ) :D
ayrıca ben sitede yokken neler olmuş öle :D şimdi sınavlar ve çoğu şey bitti burda oluruz aşkımla. Uğraşı alanınız bize kaysın ilgisiz kaldık :p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt