Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bugun saat 21.00 sularında beykoz akbaba koyunde EE 4413 tu sanırım sonu 13 oldugu kesın leonu gordum kasapın orda park halındeydı stıcker vardı camında....
Bugun olenleyın yıgıt furkan ve mustafa abı goruldu
akşam 10.5 gibi E5 Kadıköy yönünde Carrefour'un önünde bi Civic ters duruyodu ambulans, itfaiye bayaa hareketliydi tam olarak göremedim ama en az 1 arabayı daha götürmüştür umarım bizden birileri de yoktur..
o kazanın ilk dakikalarında bende eve dönmek üzere ordan geçtim. Ters duran aracın markasını iyi anlayamadım ama kazaya sebep veren kuvvetli bir motosiklet de yerde parçalar halinde duruyordu. Ben geçerken can havliyle aracın kapılarını zorla açmaya çalışıyorlardı. Kenara da bi sürü insan birikmiş yaralılarla uğraşıyorlardı ve durum zaten sıkıntılı ve trafik sorun olacak diye fazla bakınmadan gazlayıp terkettim. Umarım yaralılarda çok zor bir durum söz konusu değildir.
olm senin harbiden Türkçe dersi alman lazım..