Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten agızlarının payını verdım ısıklarda yanımada gelmedıler... o yazısıyı sokmekte var kafamdada bakım zamanı dusunurum:)

içinden ne gecıyor o anda:):)

acilen aracimi satmak geçiyor..şaka değil...gerçekten sadece kullanıcı kitlesinden dolayi satmak istiyorum..
bizim taraftaki leonlari görsen kahkahalarla gülersin şemun..neler var neler..resmen aracimi daha önce görmemiş insanlara leon kullaniyorum demekten utanir oldum=)

bostancida TM plaka spoilerlı cupra kitli bir beyaz leon gordum, TSI jantı vardı ustunde, foruma üye mi bilmiyorum ancak.

biraz önce kıvaç yanımdaydı.

abi adamlar akıllı adamlar olsa aracın içine doğru bakıp tavanın siyahlğını fark etse hadi onu da yapamadin fren diskine baksa cupra olduğunu anlar ve bulaşmaz ama yok işte...anlamiyolar...

hareket halindeyken volkan çok zor diskleri kesmek =) anca ivmelenmeden anlaşılır oda gaza basarsa hehe :)

biraz önce kıvaç yanımdaydı.

akşam arkadaşımı beykoza bıraktım tam ayaklarım istemeye istemeye gebzeye dönüyordum cezmi abi yi bi arayayım dedim ufak ihtimal de olsa belki burdadır mesaideymiş gittim yanına güzel vakit geçirdik

caddebostanda ömercanı gördüm, aha toledoya bak derken anladım ömercan olduğunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt