Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Trafikte SCW Üyesi Gördünüz mü...? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caglarin tt vede siayh tl plaka leon goruldu gazlarken :) maltepe sahilde..

akşam 10.5 gibi E5 Kadıköy yönünde Carrefour'un önünde bi Civic ters duruyodu ambulans, itfaiye bayaa hareketliydi tam olarak göremedim ama en az 1 arabayı daha götürmüştür umarım bizden birileri de yoktur..

natanael (cckoc) ıstınye parkta otoparkta yakalamış benım arabayı not bırakmış =)

kadikoyde altiyoldan inilen yolda bir tane beyaz oz jantli cupra kitli bir beyaz leonu cekiyordu polisler, scw'den degildir umarim. Parktan ceza yemek baya koyuyor.

kadikoyde altiyoldan inilen yolda bir tane beyaz oz jantli cupra kitli bir beyaz leonu cekiyordu polisler, scw'den degildir umarim. Parktan ceza yemek baya koyuyor.

evet malesef bendim =(
ama tamamen kendi salaklığım..bütün altıyolda sağ şeritte ispark var diye düşünüp yazicioğlunun tam ön hizzasina koydum...baktım isparkçı yok..allah allah dedim...dönünce veririm diye düşündüm..
sicakta işlerimi halletim bir an önce arabama gidiyim klimamı açayım derken aa bi baktım arabam yok :D ve arabayı park ettiğim yerde yere kocaman sarı işaretle X çekmişler:D ben görmedim:D
58 lira çekici parası + 60 lira ceza evime gelecekmiş...mallığımızın bedeli ağır oldu =)
allahtan çekerken sağina soluna zarar vermemişler

bugun saat 21.00 sularında beykoz akbaba koyunde EE 4413 tu sanırım sonu 13 oldugu kesın leonu gordum kasapın orda park halındeydı stıcker vardı camında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt