Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

sprey ve ben :) yıllarım gecti...maketlerme bakmak ıstersenız RC hobby kısmında gorebılırsınız...:D evet kendım yapmayı dusunuyorum artık bu fıyatı gorunce fakat dikiz aynalarını nasıl yaparım onu dusunuyorum...bana kullanılan spreyın markasını ögrenme sansınız varsa sevınırım
Sprey boya yapabiliyorsaniz plastidipide rahatlikla yapabilirsiniz.spreyden tek farki ince katlar halinde aralarinda yaklasik 10 dakika kurumasini bekliyerek yapabilirsiniz.ibizamin on tamponu kendim yaptim.ayna kapaklarida cikarilabiliyor ben kapaklari parlak siyaha boyadim.yanliz plastik spreyide kullandim tutmasi icin.

Ekli dosyalar

• IMG_20151222_121526.jpg
    IMG_20151222_121526.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 61
Sprey boya yapabiliyorsaniz plastidipide rahatlikla yapabilirsiniz.spreyden tek farki ince katlar halinde aralarinda yaklasik 10 dakika kurumasini bekliyerek yapabilirsiniz.ibizamin on tamponu kendim yaptim.ayna kapaklarida cikarilabiliyor ben kapaklari parlak siyaha boyadim.yanliz plastik spreyide kullandim tutmasi icin.
Ellerinize sağlık cok guzel olmus:) dikiz aynalarını bi incelemem lazım bende yaza dogru yaparım bu işlemleri

Elinden is gelen adama her zaman imrenenek ve hayranlıkla bakmisimdir. Ne kadar yakışmış. Tabi bir usta sizin aracınıza ozendiginiz kadar asla ozenemez yeter ki elinizden is gelsin...

Bugun seat genel mudurlukten aradilar.
Aracima +3 yil garanti hediye ettiler.
Sebep arac suan 2 aylik ve aldigim gun 2 defa ariza isigi yakti.
Bende biraz soylenmistim.
Iyiki soylenmisim.
Suan 2020 yilina kadar garantim oldu
Bende servise gelince orjinal kolcak aldim aracima.
Biraz pahali oldu ama sahlik saglik olsun.
Suan montaj yapiliyor.
Liste fiyati 487 tl;)
Orjinal kolçağın resimlerini görebilir miyiz hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pleksi plakalık ve app plakalar takıldı.. Çamuru güzelce akıtıldı..pedal seti takıldı.. Son ver elini artvin dendi önce @ardaoztekin kardeşimi ziyaret ettik ardında @katip_bey kardeşimizi ziyaret ederek 1100 km sürüş yapıldı:)buarada forumumuzun eski üyelerinde @beyzade kardeşimde yolculuk bıyunca eşlik etti şöförlük etti:) sagolsun
[doublepost=1455528747,1455528702][/doublepost]image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

@pilli kardeşimi te ana yol da cepten çevirdik yolunu gözledim karşılamaya gittim :) @beyzade kardeşimiz ile de çok güzel sohbetler ettik ve güzel paylaşımlar da bulunduk.. Her zaman yolumuzun üzerinden geçenler olduğu sürece kapımız herkese tüm SCW üyelerine açıktır ve açık kalacaktır..yolları uzun olduğundan fazla ağırlayamadık ama olsun leblebimizi aldık :) Bizim buranın adetidir gelenin önce karnı doyar sonra sohbeti yapılır daha sonra turistik gezisi yapılır ama yolları uzun olduğundan götüremedim..ve daha sonra da leblebileri alınır uğurlanır.. :) yine bir başka gün de görüşmek üzere dedik savuşturduk :)

@pilli kardeşimi te ana yol da cepten çevirdik yolunu gözledim karşılamaya gittim :) @beyzade kardeşimiz ile de çok güzel sohbetler ettik ve güzel paylaşımlar da bulunduk.. Her zaman yolumuzun üzerinden geçenler olduğu sürece kapımız herkese tüm SCW üyelerine açıktır ve açık kalacaktır..yolları uzun olduğundan fazla ağırlayamadık ama olsun leblebimizi aldık :) Bizim buranın adetidir gelenin önce karnı doyar sonra sohbeti yapılır daha sonra turistik gezisi yapılır ama yolları uzun olduğundan götüremedim..ve daha sonra da leblebileri alınır uğurlanır.. :) yine bir başka gün de görüşmek üzere dedik savuşturduk :)
cok güzeldi inşallah birdahaki sefere pidelerden yiyecem :D

Geri
Üst Alt