wanted007
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
far, park, sis, plaka ve iç aydınlatma ampüllerini diamond vision beyaz ampül ile değiştirdim
Önceki aracımda LED ampullere geçmeden önce mavi boyalı camı olan halojen ampuller kullanmıştım... En son iç aydınlatmada photon LED kullandım... Plakada da aynı şekilde photon LED vardı, arka park ampullerinde değişiklik yapmadım, ön park ampullerinide aliexpressten almıştım... Tavsiyem iç aydınlatma da ve plaka aydınlatma da photon LED kullanabilirsiniz... Kullanılan ampul tipine göre almanız gerekiyor..özellikle iç aydınlatma ışıklarım sarı renk ve hiç sevenedim.Aynı şekilde arka park lambası pek ışık vermiyor,hangi lamba modeli ve tipini önerirsiniz her 2 bölge için de?
Arka parktan kastım,geri vitese taktığımızda yanması gerekenler bana zayıf gibi geliyorÖnceki aracımda LED ampullere geçmeden önce mavi boyalı camı olan halojen ampuller kullanmıştım... En son iç aydınlatmada photon LED kullandım... Plakada da aynı şekilde photon LED vardı, arka park ampullerinde değişiklik yapmadım, ön park ampullerinide aliexpressten almıştım... Tavsiyem iç aydınlatma da ve plaka aydınlatma da photon LED kullanabilirsiniz... Kullanılan ampul tipine göre almanız gerekiyor..
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Photon düşünürseniz kodlarını yazayım;Arka parktan kastım,geri vitese taktığımızda yanması gerekenler bana zayıf gibi geliyor