servanyldrm
Kayıtlı Üye
Apexi 3.5 luk spor yay taktırdım
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çin’den aldığım yan sinyaller geldi kayan model olanlar gümrük vergisi KDV bütün vergilerin toplamı 20₺ tuttu ürünü de 265₺ ye aldım 1 aydan kısa sürede geldi Ekli dosyayı görüntüle 20673
Ekli dosyayı görüntüle 20674Ekli dosyayı görüntüle 20675
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Bugün egsoz uçlarını takdırdım.Ufak dokunuşlarla daha da sportif bir görünüm sağlıyor
Areo tamponu nerede taktırdınız? Birde eksoz çift çıkış aktifmi o ne kadara mal oldu
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hocam urun kalitesi nasil? Sizce 3 ay 5 ay 1 sene sonra sokulecek gibi mi yoksa, tirnakla sokulmesi zor mu? Benim de hosuma gidiyor ama uzun omurlu olacagi konusunda supheliyim. Ayni saticida harf ve amblem ustu stickerlari merak ediyorum.Araca kalın stop çerçevesi taktım.Gayet güzel duruyor tavsiye ederim.
Hocam urun kalitesi nasil? Sizce 3 ay 5 ay 1 sene sonra sokulecek gibi mi yoksa, tirnakla sokulmesi zor mu? Benim de hosuma gidiyor ama uzun omurlu olacagi konusunda supheliyim. Ayni saticida harf ve amblem ustu stickerlari merak ediyorum.
Hocam hangi siteden aldın kaç günde geldi
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Video paylaşma imkanınız var mıdır?AliExpress ten aldım yaklaşık 20 gün kadar sürdü gelmesi vergisi falan 20₺ tuttu ürün zaten sök tak şeklinde oluyor
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız