BlaCKaDDeR
Kayıtlı Üye
Merak etmeyin en kolayı geri vites ampulü değişimi.sanırım tek zorlanacağm bölüm,geri vites ışığı olacak.kendim sökemem muhtemelen.Saolun
Son düzenleme:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Merak etmeyin en kolayı geri vites ampulü değişimi.sanırım tek zorlanacağm bölüm,geri vites ışığı olacak.kendim sökemem muhtemelen.Saolun
Çin’den aldığım yan sinyaller geldi kayan model olanlar gümrük vergisi KDV bütün vergilerin toplamı 20₺ tuttu ürünü de 265₺ ye aldım 1 aydan kısa sürede geldi Ekli dosyayı görüntüle 20673
Ekli dosyayı görüntüle 20674Ekli dosyayı görüntüle 20675
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Kayan sinyalleri aldığınız linki verir misiniz? en azından satıcı profiline bakayım.
Merak etmeyin en kolayı geri vites ampulü değişimi.
TRY 290.20 52% İndirim | Koltuk için Ateca Cupra 2016 2017 2018 2019 FR Xcellence dinamik LED flaşör sıralı dönüş gösterge ışığı aksesuarları
Aldığım kişi bu ama fiyatı yükselmiş benim aldığımdan
Kendimin çektiği fotoğraflar vardı ama yüklediğim site kaybolmuş. O sebeple fotolarda gitmiş. Tarifleme aşağıdaki gibi yaptım. Umarım işinize yarar.bir görsel ya da video varmıdır sökme takma ile alakalı?
Merhabalar, satış ilanında olan 35 FR 727 plakalı bir scuter aracım var. Araç satılmadan önce plakayı Leon FR'ı olan birisinin talebi olursa verebilirim. Bu konu ile ilgili nereye yazacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. Teşekkürlerbugün seat'ına neler yaptın ya da ne yaptın ?? buyrun yeni konudan devam
Araç yıllarını 2016 itibari ile paylaşmış. Acaba 2014 model Leona uyar mı?