Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jant ve lastik baktım çok güzel bi jant, lastik takımı buldum pederi kandırabilirsem alıcam bu ay :)

baskı balatası ve rulmanı değişmişti geçen hafta modada uzun çıkmaz dik bi yokuşta geri geri kurban olmuşlardı..balatası vs. bitmemişti ama onlar da değişti..1-2 gün önce marşpiyellerini söktüm..haftaiçi bıraktığı silikonlar zımparalanıp komple boyancak her şey planlandığı gibi giderse..Cuma'ydı sanırım bu şanssızlıkların üstüne lipi kaldırımın köşesine taktım lip katlanıp sürtündü herhalde üstü çizilmişti..o gitti yerine yeni lip takıldı..

bu aralar bi şanssızlık vardı üstümde umarım kapanmıştır bunlarla bu mevzu..
bunların dışında bugün sadece benzin aldım..

bu araçtaki sarfiyat beni üzüyor, geçici olmasaydı headers, nanocharger, filtre ve eko66'yı buna da uygulardım ama sanırım bu arabada uzun kalmıyacam Allahın izniyle inşallah. Sabah yine benzin almam gerekli.

bu araçtaki sarfiyat beni üzüyor, geçici olmasaydı headers, nanocharger, filtre ve eko66'yı buna da uygulardım ama sanırım bu arabada uzun kalmıyacam Allahın izniyle inşallah. Sabah yine benzin almam gerekli.

üzülme abim sana bi avuntu olsun bugün yine her zaman ki gibi benzin aldım ki 30'dan aşağı zaten bi işe yaramıyo artık..50 Lira'ya 2 gün idare edince seviniyorum.. :D :D :D

aldık benzini bakalım, 100TL bana 1 hafta yetecek mi göreceğiz ama hiç umudum da yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt