Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arka bagaj kilidim komple bozuldu...bagaj kesinlikle açılmıyor...
sol stop lambamın ampulü sönük yanmaya başladı...araba bu ara bana ters gidiyo..
tam da ona ciciler almayı düşünüyordum...egzos ya da konsol boyatmayı halledecektim bu hafta =(
bakalım bagaj kilidine ne kadar sıkışmış?

volkan araba küsmüş sana :D

arka bagaj kilidim komple bozuldu...bagaj kesinlikle açılmıyor...
sol stop lambamın ampulü sönük yanmaya başladı...araba bu ara bana ters gidiyo..
tam da ona ciciler almayı düşünüyordum...egzos ya da konsol boyatmayı halledecektim bu hafta =(
bakalım bagaj kilidine ne kadar sıkışmış?
dostum bende bagaj kilidi problemi yaşadım muhtemelen pahalıdır iyi bi kilitçiye git yağlayıp bişiler yaptılar canavar gibi düzeldi yani değiştirelim derlerse değiştirme hmn...

dün Shellden aldığım benzinle Ferrari F430 aldım :p ayrıca son günlük kampanyaya katılıp tasarruflandık.

bp den fulledık 6 tane tabak aldım :) sonraaa karda tcs yı denedım :D hosuma gıttı sıstem fakat kar nedenıyle arabasız ıstanbula gıdıcem:mad::mad::mad:

valla en büyük iyiliğim karşıya geçmemek oldu röpörtaj için :D deli gibi kar yağıyodu kıyamadım arabama

bugun o tas lekelerıne rutus yaptırdım..mılyon tane varmıs ya :D adam dedı sonra gel abı bıtmez bu :) sonra 1 aya boya koruma yaptırcam rutus yerlerı cok bellı olmıcak..sonra kolcak ıcın fıyat aldım bu konuda cezmı abıye cok tesekurederım.yarın kısmetse kolcak taktırcam bugun ellerınde yokmus yarın gelıcekmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt