Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün birşey yapmadım :) ama dün
welcome denilen kadranın sona vurup başa dönmesi özelliği aktif hale geldi.
RCD510 montajlandı
1.2 TSI'daki tek çıkış egsoz.. çift çıkış krom nikelajlı uca dönüştürüldü :D

Vee En Önemlisi Aracıma SCW Sticker'ı yapıştırıldı :)

bugün birşey yapmadım :) ama dün
welcome denilen kadranın sona vurup başa dönmesi özelliği aktif hale geldi.
RCD510 montajlandı
1.2 TSI'daki tek çıkış egsoz.. çift çıkış krom nikelajlı uca dönüştürüldü :D

Vee En Önemlisi Aracıma SCW Sticker'ı yapıştırıldı :)

güle güle kullan hepsini.. :)
ama egzostun 2 ucundan da egzost gazı çıkıyo dimi..

:)

soyulan filmlerıım garantı kapsamında daha ıyı bır sekılde yenılerıyle degıstırıldı ayak dayama taktırdım ne kadar guzel bılemem ama benım ısıme yaradı cok :) aynı sekılde aynı markanın pedal setııde var fakat gaz pedalı ustten 2 3 cm kapanmıor alınırmı acaba bırde pedalları delmek hosuma gıtmedı orjınalıde boylemı takılıor?

Uploaded with ImageShack.us

Ömer acil halı paspas al kardeşim.. :)
bu arada güle güle daya ayağını.. :D :D

bu gün akü aldım yeni 4 lastik aldım necvox marka navigasyonlu teyp aldım birde cupra tampon siparişi verdim ne zaman gelirse o da :p

Dün akşam verdim ayarı bugünde önüne arkasına araç park etmesin diye ortalayıp yuvasında bıraktım

Plakaların kenarlarındaki siyah boyayı çıkarttırıp,plakalıkları çıkartıp direk tampona yapıştırdık..Çağlardan görüp amerikanları yaptı Dursun puhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt