Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazlayıp duruyorum habire. Deposu 200 e dolar oldu:( 57900 km olmuş...

30 lıralık benzın aldım ısık yanarken yıkattım falan uzun zamandır ılk defa dısarı cıktım 100 km rahat yaptım hala daha lambam yanmadı :) trafıge ragmen

Bindim ona bastım gazına bastım gazına gezdirdi beni:D:D:D

arka bagaj kilidim komple bozuldu...bagaj kesinlikle açılmıyor...
sol stop lambamın ampulü sönük yanmaya başladı...araba bu ara bana ters gidiyo..
tam da ona ciciler almayı düşünüyordum...egzos ya da konsol boyatmayı halledecektim bu hafta =(
bakalım bagaj kilidine ne kadar sıkışmış?

Bugün iki aracı SCW stickerı ile donattık :) , Bi tane benden bi tane özgürden

Ömer ve ahmet in araba (ey 331 ibiza) ,

len konu baslıgı seatına naptın dıo ömerın araca naptın demıo :D

unuttum yazmayı
cumartesi o uzun içine sıkıştırmış olduğum vites körüğünü döşemecide kestirip kısalttırdım..şimdi çok dah şık duruyor bi de kırmızı ipliği olsaydı..ahh
pazar günü eski yırtık pasparları çıkarttım..bi de baktım ki pas paslar da bmw yazıyor onları attım çöpe..yerine kırmızı çizgili bir takım pas pas aldım..

bayramdan önceki hafta yıkatmıştım, tam 1 ay geçmiş daha biraz önce temizlendi tüm kirinden. İçi kirli olmasaydı idare ederdi biraz daha ama ayda 1 de olsa artık su yüzü görmesi lazımdı. Dün Patrounun hediyesi stiker da arka cama yakışmış :eek:key: bu toplu taşıma alışkanlığımdan sonra tutkusu olduğum araba konusunda ben epeyce bir soğumuşum galiba. biraz önce yakıt zamları ile ilgili konuya bakınca yine canım sıkıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt