Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon, şanzımana ne oldu acaba?

Şansıman bayramdan bir önceki gün kız arkadaşımı almaya giderken birden 2.vites dişlisi sarmaya başladı dedım herhalde başka bir yerden ses geliyo pazar aksamına kadar kullandım ve bayram gunu yuruyodu ama artık dişliler butun sanzımanı sarmaya başladı artık direk park edip yatırdım bayram boyunca we pazartesi servise verdim dedilerki komple sanzumana gitimis şimdi cıkmasını bulabildik onu taktık ...

Geçmiş olsun, 1 ay kadar önce uğraşmıştım da, amcamın Golf ünde diferansiyel dağılmıştı, VW gurubu çıkmacısı arkadaşımız çıkmıştı, (1600 TL ye mal oldu) bizimkini aldı , hasarlı parçaları değiştirdi zira vites dişli grubu sağlamdı, genelde bu şekilde çalışılıyor, revize edilmiş hazırı da bulunuyordu paylaşayım dedim.

Geçmiş olsun, 1 ay kadar önce uğraşmıştım da, amcamın Golf ünde diferansiyel dağılmıştı, VW gurubu çıkmacısı arkadaşımız çıkmıştı, (1600 TL ye mal oldu) bizimkini aldı , hasarlı parçaları değiştirdi zira vites dişli grubu sağlamdı, genelde bu şekilde çalışılıyor, revize edilmiş hazırı da bulunuyordu paylaşayım dedim.

teşekkürler banada cıkmasıyla birlikte 1 milyara mal oldu aksam bir gelsin bakıcam artık ...

püfff sormayın sabahtan beri cd çaları yaptırmak için elektronikçinin keyfini bekledim... teybini söktürdüm diim bari :)

bugün piano black boyanan ön tampon ızgaraları montajı yapıldı .. app plakalar , custom FR plakalıklarımız ile birlikte takıldı, ön cerceve metali ve aynalar piano black kaplandı , birde malum yarım siyah olan camlar , kalan diğer ön camlarında aynı ton filmlenmesi ile işlemlerimiz son buldu :) baya bi iş yapıldı yani ..

buda foto (araç kirli biraz temiz fotosunu koyarım çekince:) )

img0680z.jpg

Sonunda şanzıman geldi takıldı ve dun servisten cıktı yarın gene yollara cıkıcak :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt