Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Servise bıraktık bakalım ne zaman cıkıcak ne kadara mal olucak??

erya 450 lıra dese su kol dayamayı yarın kol dayama taktırıcam kesın kararlıyım :)

hala 2 depo benzinden pahalı bu istediğin fiyatla bile. Eksikliğini en çok hissettiğim gereksiz pahalı bir detay. SuperB'de kol dayamanın altındaki göz aynı anda soğutuculu da, leondan iyice soğudum ben.

hala 2 depo benzinden pahalı bu istediğin fiyatla bile. Eksikliğini en çok hissettiğim gereksiz pahalı bir detay. SuperB'de kol dayamanın altındaki göz aynı anda soğutuculu da, leondan iyice soğudum ben.

neden bu kadar pahalı olduguna anlam veremıyorum ama eksıklıgını gercekten bende cok hıssedıyorum.cezmı abı ındırım var bekle dedı ümitlıım su ındırımden epey.

balatalar değişti termostat değişti sislere xenon takıldı yağ değişti..cüzdanı da çöpe attım :)

son 1.5 ayda kampanyalarla aldığım benzinden 92TL puan gelmiş, yarın onu da benzine gömeyim rahatlayayım :eek:

Bugun cupra tamponumu boyacıya bıraktım Guzelce boyandıktan sonra aracıma taktırıcam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt