Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel bi yıkandıktan sonra istanbulun anadolu yakası gezdirildi :)

Cezmi abimin büyük yardımları sayesinde teyibimi tamir ettim eskisinden iyi oldu... Çok teşekkür ederim bu arada tekrar...

bayrama gitmeden 2 gün önce yıkatmıştım, durumu çok vahim değil ama artık bir bez görmesinde fayda var birazdan halledeyim bari.

ali ben ufak bi aciklik getiriyim soruna;
kimse net bir cevap veremez soruna. sorunun cevabi "birazcik artar" olacak ama o "birazcik" tabiri kime gore neye gore orasi mechul.. yani birisi cikip da %3 artar diyemez :) aracina 15 kilo jant takmadigin surece aradaki farki oyle net bir sekilde gozlemleyemezsin. yani normalde depona 50 lira atip gezerken 60 lira atman gerekmez.. eger jant-lastik degisimi sonrasinda eskiye oranla cok fark var dersen o zaman eski hesaplarinda yanlislik var demektir.
ayrica son olarak jant konusunda niye hala 45 yanak dusunuyorsun anlamiyorum acikcasi; al 40 yanak teknik verilerle falan oynama. 45 takip da aracini yukseltme.
niye 40 al diyorum cunku 45 alip da aracinda konfor elde edemeyeceksin. yani aracin icinde hissedilir bir fark olmayacak. hem boylelikle aracin cekisten dusmez, yakitin artma ihtimali olmaz ve km sayacin dogru olarak calisirr.
bunlar daha once de acikladigim seylerdi hep; umarim bu sefer daha da aciklayici olmusumdur. :hosgeldin:

yeterince açık ewt rıza =) tşkkr ederm :)) aklınızda olsun da lastik fiyatları uygun olan takılabilecek lastik fln görürseniz nette orda şurda burda haber verirseniz çok sevinirim =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt