Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıkatmadan silme abicim bezle toz bi araya gelince zımpara gibi oluyo :)

Yok serhatım araba tertemizdi ama camlar inceden tozlanmış sadece camları ve sanrufu sildim bastırmadan inceden:D

Bu arada senin bz plakalı leonu akşam libadiye 'ye çıkarken sağda park halinde gördüm....

Yok serhatım araba tertemizdi ama camlar inceden tozlanmış sadece camları ve sanrufu sildim bastırmadan inceden:D

Bu arada senin bz plakalı leonu akşam libadiye 'ye çıkarken sağda park halinde gördüm....

Evet abi araç göztepeye satıldı çok gören oluyo hep gözümüzün önünde :)

20 lıra yıkamaya para verecegıme 50 lıra benzın aldım benzınlıkte bı guzelde ıcı dıs kendım yıkadım :) eve gırene kadar dısı hep camur oldu yollarda bırıken su bırıkıntılerınden dolayı.. birde istanbul park yolunda bır ferrarı ye kafa tutmak ıstedım aramızda 500 mtre vardı ondeydım 190 ı gordum o buyuk ıhtımal 300 le gectı gıttı yanımda :(:( :D:D

img1830vm.jpg

Motorunu ellerimler temizledim.Önce yağ sökücü sonra pas sökücü peşinden süngerle fırçayla temizleme sonundada sıcak suyla durulama yaptım son olarakta parlatıcı ve mekanik eklemlere sprey yağlama cillop gibi oldu.:D:cool:

xx

img1830vm.jpg

Motorunu ellerimler temizledim.Önce yağ sökücü sonra pas sökücü peşinden süngerle fırçayla temizleme sonundada sıcak suyla durulama yaptım son olarakta parlatıcı ve mekanik eklemlere sprey yağlama cillop gibi oldu.:D:cool:

xx

Maşallah sıfır gibi olmuş desem abartı olmaz :)

herbiden tertemizolmuş

ben gezdim akşamda go cart yaptım ama arabamla değil

Ben yarın veriyorum Meguairs'e bakalım napıcaklar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt