Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img2010110700001.jpg

img2010110700002.jpg

img2010110700003.jpg

Son 15 günde yaptığım çalışmaları dün itibarıyla tamamladım. Yarın inş. Meguairse dokup sonra prof fotolarını çektiricem Melihe:) Yiğid'imin merakını gidermek ve sizlerle mutluluğumu paylaşmak amacıyla erkenden 2-3 foto ekliyorum.

Kapalı garajda floresan altında çektim kusura bakmayın:)

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim valla 10 numara oldu. Yarın bi temizlensin de daha güzellerini çekeriz =)

piyano black ön konsol, sayah süet tavan kaplama, A-B-C sütunları iç kaplamaları mat siyah...

Son 15 günde yaptığım çalışmaları dün itibarıyla tamamladım. Yarın inş. Meguairse dokup sonra prof fotolarını çektiricem Melihe:) Yiğid'imin merakını gidermek ve sizlerle mutluluğumu paylaşmak amacıyla erkenden 2-3 foto ekliyorum.

Kapalı garajda floresan altında çektim kusura bakmayın:)

kardeşim iyi günlerde kullan tekrar, mesajını daha yeni gördüm onun için kusura bakma..foto atmışsın sanırım ama görünmüyodu bende.. :)
bi de o davlumbazların hali ne jant görünmüyo.. :D :D

kapı swichleri takıldı iki kapının ve ogs devredildi baya bi iş becerdik yarında ruhsatın geri kalan kısmını alıcam :)

yaptıklarınızı görünce suçlu hisseder oldum kendimi :) ayda 2 kere yıkatıyom, bakımlarını aksatmıyorum, benzinini doldurup sadece geziyorum. Bi egsoz dedik onun da olacağı meçhul. Kurbandan sonra araba evde yatmaya başlıyacak, trafikten illallah diyorum artık trende kitap okuyup keyf çatacam.

ayrıca bugün depoyu fulledim 97oktan şimdi yıkamadan çıktı bakalım daha neler olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt