Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konya yolundaki doğuşdan orjinal leon kolçağı aldım ancak takma ücretini çok istemesi üzerine kendim taktım..ama çok kullanışlı birşeymiş neden daha önce almadım die çok kızdım kendime..

konya yolundaki doğuşdan orjinal leon kolçağı aldım ancak takma ücretini çok istemesi üzerine kendim taktım..ama çok kullanışlı birşeymiş neden daha önce almadım die çok kızdım kendime..

güle güle kullan. Takma ücreti ne kadar istediler de taktırmadın? Ben Eryada ücretsiz taktırmıştım..

güle güle kullan. Takma ücreti ne kadar istediler de taktırmadın? Ben Eryada ücretsiz taktırmıştım..
teşekürler...takma ücreti liste fiyatları 125liraymış benim için 100 liraya düşerlermiş...altıüstü 5tane vida takılıor birde tabanı yapıştırılıor...bende çok sağolun dedim...çıktım kendim taktım

teşekürler...takma ücreti liste fiyatları 125liraymış benim için 100 liraya düşerlermiş...altıüstü 5tane vida takılıor birde tabanı yapıştırılıor...bende çok sağolun dedim...çıktım kendim taktım

iyi yapmışsın uyanık doğuş :(

26 agustos2010Merhaba;
Debriyaj balata seti
Hava filtresi
yağ filtresi
yakıt filtresi
polen filtresi
kızdırma bujiler
Motor yağı
silecekler ve bakımı dün yapıldı.
Bugünde mutlu akü alındı.
Daha ne olsun 5 ay sesi çıkmaz keratanın:)

xx

Triger
V kayışı
Devirdaim
Gergi bilyası,rulmanı,kayışı
Motor yağı( ufak bir sorun yüzüne mecburen)
Bunları değiştirdim kafamdaki bir soru işareti daha gitti sırada turbo enjöktör ve monifolt kurumlarının temizlenme olayı var:)
Önce motor sonra kaporta:D

xx

bugün deil ama yarın arabama 76 mm carbon son susturucumu (sadece görsel) takıyorum bakalım nasıl durucak

bu gun nxt yapildi meguiars ta. ayrca bir kac gun once one sac jantlarla beraber kis lastiklerimi; arkaya da cupra jantlarimi taktidrim.
ayrica omercan tasarimi olan folyodan kapladim on tarafa :) kendisine cok tesekkur ediyorum buradan :D

aracim bu haliyle baya bi degisik oldu valla :D hosuma da gitti yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt