Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doktoru görünce düzeldi namussuz bugün :D

toledo için yağ ve hava filtresi aldım yarın motor yağıda alcam 5,5 lt sonra yağ değişimi :) 300 000 km bakımı geldide :D

5.5L mi yağ alıyo Toledo.. :)

tüketim değerlerim güzelleşmeye başladı dikkat de etmedim nasıl oldu anlamadım. Sabah İzmit'e giderken gazladım ofisten içeri girerken 9.4 olan değer akşam dönüşte eve geldiğimde 7.8 olmuş anlamadım bu işi ben :confused: Tek fark bikaç gün önce BMC performans filtresini kapak açık kullanıyordum gürültüden sıkıldım 2 gün önce kapattım başka hiç bir şey yapmadım.

dönüşte de gazladın mı Faruk abim.. :)

şöyle güzel bi temizlik yaptım kendi ellerimle. mis gibi oldu valla :D

Bugün seatıma iyi davrandım, sakin sakin geldim şirkete, sevdim okşadım konuştum onunla sevgimi paylaştım puhaha

Dün yıkkattımmmmm o kadar haftalardan aylardan yıllardan sonra ve ön ve yan camlara da yağmur kaydırma dene bişy yaptırdım

öğlen kayadibine gidip ayna kapağı boyandı + cam fitili sipariş etmiştim onlar takılacak

Orjinal spoiler sipariş ettim perşembe cuma takılacak

Dün yıkkattımmmmm o kadar haftalardan aylardan yıllardan sonra ve ön ve yan camlara da yağmur kaydırma dene bişy yaptırdım

ahhaha ben onu her sene yapıyorum.. ama daha da güzeli babam o güzelim amerikanlarının camlarına eskiden elma sürermiş hatırlatiyimde onu anlatsın sana bitanem hahahah :D

Bugün şanzuman yağı değişti komple ve rot ayarı ile finish balans yapıldı....:eek:key:

Bugün maslakta Forge Dumpvalve ve Greedy boost gouge takıldı ......:eek:key: biraz hızlandım frenlemem lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt