Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dou bi gün ben Kadıköy boğanın ordan dönüyodum bi arkadaşı almaya mı gidiyodum ne hatırlamıyorum bi elimde sigara bi elimde telefon gördü polis kaputa vurdu trafik zor akıyodu cezan gelicek demişti gbişi gelmedi kaç sene oldu.. :D
rahat ol yavru bişi olmaz muhtemelen..

eyv. sağolun.. :)

yarın sadece sol tarafı kesilcek tamponun ilerde belki 2'lerim..
ortaya niyetlenir gibi oldum bi ara sonra vazgeçtim..senin ortadaydı dimi Ozan. ??

direk ikile Yiğido sonradan hiç uğraşma, siyah tampona çift çıkış ben sana diyim tek çıkış olmaz o iş. bulaşmışken çift kestir direk sonradan bir daha uğraşma

evet bendeki tek ortadan çıkış

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Sanada hayırlı olsun =)

teşekkür ederim Can' ım, en kısa zamanda hem halledelim hem hesaplaşalım :)

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Doum sana da geçmiş olsun, gelen telefondan gelsin :)

modifiye ve filmden korkmak lazım cezadan :)

Eyv. abi çok saol valla gelen ondan gelsin... =)

087988eefb43aca9b25a17027f187235.JPG

Yiğit iyi düşün... =)

bende böyle istiyorum ama bizim tamponlarda güzel olmuyo doğu ya

aeronun arka içinde 3 farklı kesim çizgisi var..
ben geniş çaplı olandan kestircem şimdiki uç sığsın diye..2'lersem de yarın öbür gün o tarafı da geniş kestirmem lazım..o zaman da muhtemelen geniş elips şeklinde 2 uç alırım güzel olur..ama bi süre tek takılcam velakin hoşuma da giderse öyle kalır..
sadece ortadan için biraz düşündüm çünkü hemen karar vermem gerekiyo vazgeçtim..

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

IMG_0546.jpg

bu tarz bişi yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt