Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit para yok diyon habire yüklüyon arabayı hadi hayırlı olsun. O yukardaki çift çıkışı ben hiç beğenmedim, sendeki haliyle bence oldukça güzel.

Aybars cicilerin hayırlı olsun.

Bugün kısılmış kornamızı Erya Ahmet ustanın sihirli dokunuşu ile hallettik normale döndü. İnşallah bu hali geçici olmaz. Sabah dışındaki kirini de atma fırsatı buldu 10 dakkalık ilgiyle.

bugün tamponum boyandı ve akşam saatlerinde taktık..
ona söz verdiğim cicilerini almış oldum..
ben de o da pek bi sevindirik olduk.. :)

grnt0091g.jpg

Ömer bu arada senin körük 180Lira..
Yiğit abim hayırlı olsun tek kelime ile mükemmel hatta 10 üzerinden 100 yani o derece harika olumş. Güle güle kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.

eyv. çok sağolun.. :)

özellikle reflektörlerin rengi inanılmaz hoşuma gitti istediğim gibi boyanınca..
egzostlar içinse şuanki hali düşündüğümden iyi oldu..
2 taraftan çıkartırsam da geniş uçlu oval uçlar alırım..ama muhtemelen hep böyle kalacak..

Yiğit kardeşim hayırlı olsun... =)

Bugün Engin Abi ile led işini hallettik müsait bir zamanda ayak aydınlatması olacak İnş...

yiğit bu ne çok çirkin olmuş tu kaka beğenmedim :D

kazasız belası :D

yiğit hayırlı olsun istedigini yaptın sonunda cok guzel olmuş =) bu arada benımki ne alemde gordun mu?

ben gördüm Can, ön sol lastik stepneyle değişmiş biri veryansın senin araca kese atıyordu markalamışlar :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt