Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende kolçak almıştım onu sağlamlaştırdım ve bir bölümüne karbon fiber kapladım.Ön kaputa komple pasta cila yaptım.Ehh sonundada cıbı cıbı yaptı kerata:D

xx

bugun bişeyler yaptık saolsun polis amcalar yaptıklarımızı söktürüyolarrr :mad:

dün gece bıcı bıcı yapmıştı bugün de filtresini temizledim nefesi açıldı tekrardan tamamen..

o kadar araba yıkadık yarına hazırlandık ama yarın yagmur yagcakmış fazla surmucek temız kalması

yıkama mağurları olacağımız kesin bende yıkattım bi umut bakalım yarın nasıl olacak:rolleyes:

ön tamponu dalgınlıkla yüksek kaldırıma sağlam sürttüm.:( üzüldüm bayağı..

sol onden ses geliodu bende goturdum servise arabayı ıncelemeye aldılar kaldırdılar fılan sag korukte catlak vardı deıstı altta fısek denen bıseler degıstı bogaz kelebegının ordakı hortum deıstı yag degıstı antıfrız dolduruldu bujıler deıstı bı kac ufak ıslem daha yapıldı 600 lıra verıldı sol ondekı ses gıtmedı uzun calısmalar sonucu sorunun sol ondekı tekerın ıcınde bı tane somun kactııgı anlasıldı teker havası ındırılıp somun cıkarıldı ses gıttı nasıl kactıgı bılınmıo sonucta kışa bomba gıbı hazırım artık:D bıraz tuzlu oldu ama neyse deger:):eek:

bu gun hic bir sey yapmadim ona ama birazdan ufak bi yolculugumuz olacak..

Seat'ım totosunu kurtardım.. :D :D
yarım saat önce bi anda yanıma ışıklarda beklerken 2 motorize polis gelip kenara çektirdi ardından da 2 yunusun ardından bi de nerden geldiğini anlamadığım 2 tane MP5'li polis geldi..bi anda rahat 10 tane polis arabamın etrafını çevirdi..
abi dedim nooluyo bi b.k yedim de bilmiyorum galiba falan..3-4dk. sonrasında gidebilirsin Yiğit dikkat et kendine dedi başlarındaki eleman ben de sağol abi sen de dedim olayını anlamadan.. :D :D
o arada tek kapı 6J bi kırmızı Ibiza da durumu görüp yolunu değiştirdi o da totoyu öyle kurtardı.. :D :D :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt