Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seat'ım totosunu kurtardım.. :D :D
yarım saat önce bi anda yanıma ışıklarda beklerken 2 motorize polis gelip kenara çektirdi ardından da 2 yunusun ardından bi de nerden geldiğini anlamadığım 2 tane MP5'li polis geldi..bi anda rahat 10 tane polis arabamın etrafını çevirdi..
abi dedim nooluyo bi b.k yedim de bilmiyorum galiba falan..3-4dk. sonrasında gidebilirsin Yiğit dikkat et kendine dedi başlarındaki eleman ben de sağol abi sen de dedim olayını anlamadan.. :D :D
o arada tek kapı 6J bi kırmızı Ibiza da durumu görüp yolunu değiştirdi o da totoyu öyle kurtardı.. :D :D :p

Yiğit hayırdır ne ettin:rolleyes: bi anda popüler olmuşun deseydin nereyi imzalıyorum:cool:

Yiğit hayırdır ne ettin:rolleyes: bi anda popüler olmuşun deseydin nereyi imzalıyorum:cool:

valla ben de anlamadım Serhat abim ışıklar dediğim de eve dönüyodum min. caddesindeki Bostancı Sonax'ın yanındaki Shell..o 3-4dk.'nın fotosu olsa arada bi bakıp gülerdim.. :D :D

bısey yapamadım tam yapıcaktım sagolsun yolda bıraktı....

dün amfi teğiştirildi tesisat elden geçirildi..hafta içinde de fren ile hararet müşürlerini(sensörlerini) değiştirdim..şimdilik maşallah sorunsuz çalışıyor.

ben de dun tamponu sürtmüştüm bugun gönlünü alıp yıkiyim dedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt