Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır yıkanmıyordu, artık resmen b.k götürüyordu, iç-dışa verdim, kaymak gibi oldu:eek:

Aldattım, HondaCBR 600dü sanırım :) yarım saat oldu üstünden ineli hala bacaklarım titriyor :D:D:D

dün yıkattım bugün her yeri gene toz içinde..balataları gevşekti ve yağ yoktu..komple bir yağlama araba tık ses kalmadı

100den yukarı çıkmadan gelende 90 km/h ortalama ile Körfezden eve geldim, ortalama 4.9lt göründü. açıkçası daha iyi bir rakam görürüm diye bekliyordum bu 3. testim o yolda. Demekki daha alt rakamları görmek için hızı 10-20km/h düşürmek gerekiyor sanki.

Faruk abim 6. vites 90 değil de 105-110 arasını denedin mi.. :)

Mrb;
Bugün ibizama kampana boyama kaliper boyama ve iç kısımda teyp ve klimanın etrafındaki parçayı karbon fiberle kapladım birde alt kısımda koltukların arasında gri olan bölüme (küllük,vites,el frenini çevreleyen kısım) karbon fiber uygulaması yaptım çok hoş oldu ama koca 1 günümü aldılar.Ben modifiyemi kendim yaparım yakın zamanda fotolarıda yayınlayacağım.Şimdide iç aydınlatla sistemini led yapacağım beyaz led nefis olacak:D

xx

Varex kelebekli egzozlara baktım canım çektiii acabamı dedim haladaha düşünüyorum

kardesım bır arkadasım yapıyor kendısı ... %50 daha ucuz ve kalıtelı malzeme kullanıyor hatta yıgıt takdırdı dıe bılıyorum ıstersen ulas bana konustuyım senı detaylı bılgı al :) bır suru vag araca monte ettı herkeste cok memnun

dün hava filtresini değiştirdim daha iyi nefes alıyor şimdi

30 tl benzın koydum 2 gundurde bol bol gezıyorum hasret gıderıyoruz :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt