Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün ibizamın tavanını siyah folyo kaplattım sonunda, çok beğendim yapanların ellerine sağlık, bu arada scw üyelerinin önerdiği firmaya yaptırdım, burdanda teşekkür ediyorum arkadaşlara....

dun 30 tllık benzın koydum daha bugun aksama dogru bıttı :D:D

hafif pasta cila olayına girdim arabamla , ön kaput + ön çamurluklar pasta oldu şimdilik , tamamlanacak yarım kalması kotu ama gerçekten çok fark var .. arabamı satmayı düşünüyordum fakat biraz daha aşık oldum gibi sanki :) bakalım hayırlısı artık ...

Bugün değil ama Perşembe günü Volkan kardeşimle beraber yeni bixenon mercekleri farlarımı arabama taktık, daha doğrusu Volkan taktı ben de ucundan tuttum :)

Volkanım herşey için çok teşekkür ederim

Uploaded with ImageShack.us

Fotolarda çok belli olmuyor hemen ayaküstü çektik fotoları. koşuşturmacadan da fırsat bulamadım en yakın zamanda daha iyilerini çekip ekleyeceğim :)

birşey değil yavrum güle güle kullan...
şu farların adam gibi fotosunu bir de aydınlatma fotolarini çekip koysana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt