Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yakisacagini dusunmuyorum, klasik leon janti gibi duruyor gereksiz sade bence. En azindan leon icin benim gozumde oyle. Ben olsam yere basik halde + kamber + bbs ch/lm koyardim :)

misal;

http://tinypic.com/r/im48ap/6

olan bişeyi yapmaya gerek yok ki =)
ulukanların jantlar 19" ve -5 var o yüzden o kadar iyi duruyo..
o jant 18" de iyi durmayacaği gibi -5 de olsa 19" kadar çamurluğu kapatamadiğindan yine aynı güzel duruş olmayacak..

o sarı Cupra'da CH değil CK var diye biliyorum daha geçen muhabbeti dönmüştü ya..

Yavrum konuştuğumuz gibi 19" yapacaksan düşünülebilir bence ama senin jantlar bence daha güzel

eğer ki o jantı da alcaksan rengini de şuanki jantların gibi olsun :)

resmen şaşırmış bu adam daha dun arabaları temızlerken jantlarımı cok sevıyorum ,ölürüm onlar için,hersey jantlarım ıcın , bijonlarınıda boyadım mis gibi oldu falan dıyodu şimdi değiştiriyim diyo anlamıyorum yazık etcek arabanın güzeliğini..

resmen şaşırmış bu adam daha dun arabaları temızlerken jantlarımı cok sevıyorum ,ölürüm onlar için,hersey jantlarım ıcın , bijonlarınıda boyadım mis gibi oldu falan dıyodu şimdi değiştiriyim diyo anlamıyorum yazık etcek arabanın güzeliğini..

sen ne içiyosun =) neyin kafasını yaşiyosun =)
dedim ki bijonlarımı jantın boyasıyla boyadım mis gibi oldu krom bijon falan almicam dedim=) jantlarim için ölürüm çocuğumu keserim falan demedim yani =)
ayriyeten aricaktin ama yalan oldun galiba:S

bi kucukyalıya gıdıp gelıcem haber vercem abı sana.jantlarınıda değiştirmıosun..

okadar dolaşıyorsunuz bana 1 adet sağ far bulun da sevaba girin :D

Volkan senin jantlar gayet güzel bence değişime gerek yok. Yeni kasa gelince harcayacak parayı şimdiden biriktirmeye bakın derim, jant lastikle yapacağın harcamayı bir kenara koyup üstüne eklemeye devam et daha 1-2 sene zaman var önünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt