Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan senin jantlar gayet güzel bence değişime gerek yok. Yeni kasa gelince harcayacak parayı şimdiden biriktirmeye bakın derim, jant lastikle yapacağın harcamayı bir kenara koyup üstüne eklemeye devam et daha 1-2 sene zaman var önünde.

abi lastiğim sıfır zaten..lastiklerimi satmayacağim..
jantımı satarsam yeni alacağım jant için 100 200 tl ayirmam lazım kenara köşeye..o da çok bişey değil..
e takma parasi 50tl desen 150 250 tl civarina bu sezonluk yeni bir jant aliyor olmak birşeyi değiştirmez herhalde...
ayrica yeni kasa ne gelirse gelsin bir daha seat almayacağim kesin sokakta gördüğüm kullanıcı kitlesinden ötürü...
bir de yeni aracimda oynamicam..hakkaten fabrika çikiş en dolusu neyse onu alacağim..sonradan jantmiş farmış tamponmuş falan kasmayacağım bunu biliyorum...
en güzel araba standart araba...

okadar dolaşıyorsunuz bana 1 adet sağ far bulun da sevaba girin :D

valla kusucam.. :D :D

sen ne içiyosun =) neyin kafasını yaşiyosun =)
dedim ki bijonlarımı jantın boyasıyla boyadım mis gibi oldu krom bijon falan almicam dedim=) jantlarim için ölürüm çocuğumu keserim falan demedim yani =)
ayriyeten aricaktin ama yalan oldun galiba:S

herkese neyin kafası diyip duruyosun olm sen ne içiyosun asıl yalan mi söylicek çocuk.. :D :D

fren balataları yenilendi, kaliperlerin vs. boyasını tazeledim, tekrar rayda hissiyatı için lastikçimde zaman geçirdi..
sağolsun Bodrum'un yol çalışmaları canını yakmış arabanın..

canla egzosumun son susturucusu üzerinde ufak bir çalişma yaptik...
sonuç olarak mükemmel bir ses elde ettik =)

gösteririm yiitcim=)
gerçi yarin iptal ettirmeyi düşünüyorum sese alişamadim kafam şişti =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt