Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün yine her iki günde bir yaptığım gibi yıkadım cilaladım haftasonuna temiz girelim diye, çamur yağmış demin arabaya indim büyük hayal kırıklığına uğradım :(

bugün seatıma sövdüm :mad: 2 haftadır tık demeden okuduğu mp3 cdyi bugün okumamakta ısrar etti başka bi ton cd denedim hepsini okudu diğer cdyi okumadı çıldırmaya az kalmıştı bende cdyi parçaladım rahatladım :D

Efe umarım cd okuyucuya zarar vermemişindir. CD'lerde çok ısrarcı olmak doğru değil, kırmakla iyi yapmışsın.

Efe umarım cd okuyucuya zarar vermemişindir. CD'lerde çok ısrarcı olmak doğru değil, kırmakla iyi yapmışsın.

dün akşam eve gelince gene bi mp3 cd çektim arabaya taktım anında okudu şimdide bi sorun yok faruk abi arada bi arabayı yıkatırken hava tabancasıyla içini temizliyorum belkide 2 haftadır temizlemediğimden olmuştur :D

yıkandı pırıl pırıl oldu artık yarından sonra kapıda yatacak yavrucağım

son 1-2 aydır falan hiç bişi yapmaz oldum.. :S :S

yapmıyorum derken cici almıyorum tabii.. :D

supersprint son susturucu alcaktım fiyatı 1400 Lira'ymış sadece kazanın..
oeh dedim.. :S :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt