Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu pazartesi bende triger setini değiştirdim dün arıza lambası yandı gittim tamirci cihazla söndürdü bugün tekrar yandı yine gittim tamirci cihazı aldı bana tarif etti ben söndürdüm arıza lambasını abi geldiğin zaman kendin cihazla kontrol edebilirsin nasıl kullanıldığını artık öğrendin kendin yaparsın dedi.

çok iyiymiş abi ya:) makineden çözmek yerine direk sorunu çözse olmuyormuymuş:)

engin çerçeve ve logoyu mat siyah kaplat çok güzel duracaktır balpeteği üstünde.

Eğer öyle yaparsam tavanı arka plakalıgı ve aynalarıda mat siyah kaplatmam gerekecek...Daha doğrusu tavanı parlak yada matmı yaptırıcaksam aynısını diğer yerlerede yaptırmam lazım...

Bugün maşpiyerler tamam..........

3 gün kullanmadım araç toz toprak yıkattık haliyle pazar günü pasta cila yapmayı düşünüyorum.

bugün sattığım otomatik leonu gördüm, tertemiz yıkanmış temizlenmiş hatta direksiyon vites ve koltuklar poşetle kaplanmış yeni sahip arıyordu kendine.

içini dısını iyice temizledim bagajdaki gereksiz seyleri attım falan iyi oldu:)

Motoru yıkattım ilk kez..ayrıca dışı da yıkandı ve çiziklere rötuş yapıldı...

dün filtresini temizledim..
ve son 75km'sini de sadece 3 max 4L benzinle yaptı o da şaşırdı nooluyoruz yco iyi misin dedi sürekli.. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt