Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5-6 saatte kirlenir araba olm durduğu yerde temiz diyo bi de.. :D :D

sırf daha az yıkatmak için siyah tercih etmedim, bulsaydım yine gri alırdım sanruflu.

ilk 100TL benzini gazlaya gazlaya 280kmde bitirdik. bakalım bu 100TL lik benzinle ne kadar gidecek tosun :)

bıcı bıcısını yaptı velakin kaput ve tampondaki böcekler üstünden gitmek istemedi..
mezarlığa dönmüş ön taraf..

tavana ve aynalara KPMF siyah folyo ve kaputa KPMF şeffaf folyo çektirdim, kırmızı brembo kaliper kapağı taktırdım, hava tabancasıyla koltuk aralarına giren pislikleri çıkardım, koku koydum, yıkattım, deposunu doldurdum, fotoğraflarını çektim :D hayatının en dolu gününü yaşattım arabaya :D

bu pazartesi bende triger setini değiştirdim dün arıza lambası yandı gittim tamirci cihazla söndürdü bugün tekrar yandı yine gittim tamirci cihazı aldı bana tarif etti ben söndürdüm arıza lambasını abi geldiğin zaman kendin cihazla kontrol edebilirsin nasıl kullanıldığını artık öğrendin kendin yaparsın dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt