Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sefer acımasız davrandım, yapılacak daha kötü bişey olamazdı sanırım. son günlerim benzinli otomatikle. Beklemediğim bir destek yüzünden İzmit çözümüne gitmek durumuna kaldım. Erya umarım beni affeder. Cezmi abicim, seni de yordum arada senden de özür dilerim ama bütçem için bu beklemediğim destek yüzünden çözüm için bu yolu seçmem gerekti.

Hayırlısı olsun.

bu sefer acımasız davrandım, yapılacak daha kötü bişey olamazdı sanırım. son günlerim benzinli otomatikle. Beklemediğim bir destek yüzünden İzmit çözümüne gitmek durumuna kaldım. Erya umarım beni affeder. Cezmi abicim, seni de yordum arada senden de özür dilerim ama bütçem için bu beklemediğim destek yüzünden çözüm için bu yolu seçmem gerekti.

Hayırlısı olsun.

abim alıyo musun şimdi o arabayı 3 defa okudum ama emin olamadım.. :)

evet Yiğit, sanırım bu hafta zor yetişir gibi belli de olmaz. olmadı haftaya gelir. bütçe kısımlarını aştık sıra alım satım trafik işlemlerine geldi sayılır.

oturdum...dertleştik...müzik dinledik...sahili görmek istemiş...elinden tuttum sahile götürdüm. çok sıcak dedi, klimayı açtım içi serinledi...sonra baktım ateşi var gibi, bastım gaza rüzgara çevirdi yüzünü, serinledi rahatladı...gün batımını görünce açtı gözlerini, masmavi ışıl ışıldı... sonra polisler gördüler, dur dediler...çok korktu...birden durdu, dili tutuldu...ama polisler ona iltifat ettiler, çok güzelsin dediler, sol gözünü kırptı, teşekkür etti yoluna devam etti... bayağı gezdi, eve gelince sokak gürültüsünü duymamak için kapattı kulaklarını, ben çıktım 1 dk falan sonra baktım gözlerini de kapatmış...sanırım uykuya daldı...biraz seyrettim o halini...mutlu görünüyordu...sonra ben de evime geldim...

murat(liated)alıntıdır...tekrar teşekkürler

satışa çıkardım :(

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

tabi yenisi için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt