Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol ön farım ampul kesmiş tazelendi. sol taraf sislerde de sorun vardı, tornavida ile bu alt taraf mı sökülecek diye tak tak vurduk korktu galiba yanmaya başladı...

Yiğitcim şu işe bir çozum bulalım yaa:(

Natan'ım Ahmet abiye bi göstericem bence sigortada falan bişi var..velakin normal sarıları yakmıştı ilk patladığı gün denediğimde ben de anlamadım..
elektrikçime gittim aynısından yoktu başka bişi denedim o da yanmadı.. :S

Yiğidim ben kaçıncı ledi deniyorum Allah bilir. Bir tane hata giderici diye satılan bişey var gittigidiyorda ama onu hatta ilave edicek yer yok malesef. Anca döşemelerin filan altından bir şekilde plakaya giden kabloyu bulup ilave etmek lazım. Nasıl çozulcek bilmiyorum. Sonunda sarıya geçicem galiba:(

Yiğidim ben kaçıncı ledi deniyorum Allah bilir. Bir tane hata giderici diye satılan bişey var gittigidiyorda ama onu hatta ilave edicek yer yok malesef. Anca döşemelerin filan altından bir şekilde plakaya giden kabloyu bulup ilave etmek lazım. Nasıl çozulcek bilmiyorum. Sonunda sarıya geçicem galiba:(

kardeşim tolkican sağolsun bulmuştu bi yerlerden az kaldı dönmesine biraz sabır.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt