Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dry car care gibi bir yere vermekle en büyük hatayı yaptım, arabanın camlarını dikiz aynasını içerden yağ gibi birşey ile silmişler. Çıkartana kadar canım çıktı. Birazdan meguiars gidip yıkatmayı düşünüyorum da üşendim biraz. Tek başına 1 saat çekilmiyor :D

birazdan gene benzin alacaz 100TL otomatiğe, son 3 gününü yaşıyor bende.

aracı aldığım bir buçuk yılın sonunda serviste aerobody kitin ön tampon marşbiyeller ve spoilerını taktırdım..çok mutluyum...dönüp dönüp bakasım geliyor:)sırada 17" jantlar ve bi xenon farlar var...hayırlısı..:):)

aracı aldığım bir buçuk yılın sonunda serviste aerobody kitin ön tampon marşbiyeller ve spoilerını taktırdım..çok mutluyum...dönüp dönüp bakasım geliyor:)sırada 17" jantlar ve bi xenon farlar var...hayırlısı..:):)

güle güle kullan öncelikle ama Leon'da 17" güzel durmuyo bence arada kalıyo jantlar bi tuhaf oluyo..

teşekkür ederim ama forumda okuduklarıma göre 18"lerin zorladığını ve tüketimide arttırdığını okuorum..benimki tsi olmasına rağmen genede çok memnun etmior tüketimde tahmin edebilceğin gibi..bende ne yapacağımı bilmiorum açıkcası ama değiştirmek istiorum yardımcı olmak isteyen veya tavsiyesi olan olursa yorumlara açığım...

teşekkür ederim ama forumda okuduklarıma göre 18"lerin zorladığını ve tüketimide arttırdığını okuorum..benimki tsi olmasına rağmen genede çok memnun etmior tüketimde tahmin edebilceğin gibi..bende ne yapacağımı bilmiorum açıkcası ama değiştirmek istiorum yardımcı olmak isteyen veya tavsiyesi olan olursa yorumlara açığım...

konu aç istersen Mehmet, böylece herkesin fikrini alabilirsin merak ettiklerin konusunda.. :)

teşekkür ederim ilgine..arıyorum un içinde bir başlık açtım..seninde aklına gelen birşey olursa orda paylaşırsan sevinirim

45 bin bakımını dun halletik:) Eksik olmasın yine 430 a patladı namussuz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt