GRKMSRGL
Kayıtlı Üye
İyide Görkem zaten bir problemi olmayan disk neden değişsin. Disk ya incelmiştir ya yamulmuştur ve bu yüzden değişir . Disk değişince de otomatikman fren balataları değişir. Kusura bakmayın oldukça yoğunum hemen ve net cevaplar yazamıyorum
balataları değiştirdim yola cıktım hiçbir sorun yok balatalar güzel diskler güzel yol yaptım disklerde balatalarda iyice ısındı bir su birikintisine girdim bu sıcak disklerle ve ani fren yaptım yada fren yapmadım soguk suyu gören disk eğilecektir bende egilen diskle fren yaptıgımda araba titreyecektir? buraya kadar dogrumu?
servise gittim bu sorundan dolayı garantiden değişir değişmez orası ayrı konu parasıyla değiştirdim disklerimi balatalarımda hiçbirşey olmadıgı için balatalarımı tekrar neden değiştirsinler?
balatalarımın yeni olmadıgını varsayıyorum yine baştan sona aynı senaryo eski 30bin kmlik balatayla aynı şeyler oldu yine servise gittim balatalarım neden değişsin disk eğri disk değişir balatalarla yola devam ederim
ben size bunu demek istiyorum disk değişti diye balata değişmek zorunda değilki yağ değişti yağ filitresinide değişmek farzdır ama disk değişti balataları değişmek şart değil değişmesede olur disk sadece balatadan etkilenmez...