Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim anlatamam veya onlar yanlış anlaması mevzu değil..müşteri olarak verilen paranın karşılığını almaktır..yapılacak herşeyi anlatmış ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını söylenmiştir..maddi sıkıntı butür durumlarda hayatımızdan önemli değildir hele hele üçbeş kuruş için hiç değil..durum ne olursa olsun gereken neyse yapılması istenmiştir.valla mutlu ben gittiğimde çok güzel ilgileniyor.çok da güzel iş çıkartıyor. vw sitesinden çok arkadaşımın işini çözdü uygun şekilde bugüne kadar. bence sen derdini anlatamadın yada onlar yanlış anladı.
benim anlatamam veya onlar yanlış anlaması mevzu değil..müşteri olarak verilen paranın karşılığını almaktır..yapılacak herşeyi anlatmış ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını söylenmiştir..maddi sıkıntı butür durumlarda hayatımızdan önemli değildir hele hele üçbeş kuruş için hiç değil..durum ne olursa olsun gereken neyse yapılması istenmiştir.
mutluyla senin diyaloğun iyi olabilir bunun sebebi de şirketin çıkarları doğrutusunda yönlenmiştir,vw passat oradan aldın ve toledoyuda sürekli oraya götürüyorsun + eskişehirde oturman ve okul,arkadaş çevren sebebiyle müşteri kazandırıyorsun seninle daha iyi ilgilenilmesi buna göre tabiki kaçınılmaz olacaktır.
benim anlatamam veya onlar yanlış anlaması mevzu değil..müşteri olarak verilen paranın karşılığını almaktır..yapılacak herşeyi anlatmış ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını söylenmiştir..maddi sıkıntı butür durumlarda hayatımızdan önemli değildir hele hele üçbeş kuruş için hiç değil..durum ne olursa olsun gereken neyse yapılması istenmiştir.
mutluyla senin diyaloğun iyi olabilir bunun sebebi de şirketin çıkarları doğrutusunda yönlenmiştir,vw passat oradan aldın ve toledoyuda sürekli oraya götürüyorsun + eskişehirde oturman ve okul,arkadaş çevren sebebiyle müşteri kazandırıyorsun seninle daha iyi ilgilenilmesi buna göre tabiki kaçınılmaz olacaktır.
10w/40 Sentetik Yağ 180 KG / :68.45 tl kdv hariç..aynen faturada böyle yazıyor.