Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yağ 4.5 lt yada 4.lt için normal bir fiyat bunda bence düşünülecek birşey yok ama balata değişmedi değişmesi gerekirmiydi demişsin değişmesi gerekmez disk değişti diye balata neden değişsin diskin değişmesine sadece balatalarmı neden oluyor bu saçmalık diske sadece balata zarar vermez disk değişti balata değişmediyse diske zarar veren sıcakken suya girmen olabilir bu diski eğebilir o yüzden diski değişmek yeterlidir BALATA DEĞİŞMEK ZORUNDA DİYEN ARKADAŞLARDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUM
Sırf yağı değiştireli 1 yıl oldu diye yağ değişilirmi..merak etttiğimden soruyorum..?bana göre eğer çok fazla km. yapmamışsan 1 yıl oldu diye değiştirmek saçma bence...
ustaya arka kampanalarada bakıver dedim ayrıca ustaya dedimki buna bakmaktan şimdi mutlu ücret ister ilgileniver dedim.ustada ya olurmu abi alttarafı bi kampanayı sökücem değişecek bişi olursa ozaman ücret ödenir yoksa sakın verme gerekirse ben mutluyla konusurum dedi,hemen ardından neler yapılacağı hususunda mutluyla oturup konusurken arka kampanada bakılacak dedim..mutlu hemen anında kampananın içini açma kapama işçilik ücretini alırım diyen adamdan ben daha nasıl memnun olayım söylermisin.Oraya yönlendirdiklerim içerisidne memnun kalmayan tek kişi sensin abi. alınma ama bunun mutludan kaynaklandığını düşünmüyorum. msnden konuştuklarımızı buraya yazmam doğru olmaz.
tabi istatistiğe vurduğumuz zaman illaki memnun olmayan olacaktır. onlarca kişi içerisinden 1 kişi olsun o kadar.
tamam bende bunu diyorum işte abi diskler değişti balatalarda bişe yoksa zımparalanır takılır balata değiştirmeye gerek yok herkes balatalarda değişmeliydi demiş
ustaya arka kampanalarada bakıver dedim ayrıca ustaya dedimki buna bakmaktan şimdi mutlu ücret ister ilgileniver dedim.ustada ya olurmu abi alttarafı bi kampanayı sökücem değişecek bişi olursa ozaman ücret ödenir yoksa sakın verme gerekirse ben mutluyla konusurum dedi,hemen ardından neler yapılacağı hususunda mutluyla oturup konusurken arka kampanada bakılacak dedim..mutlu hemen anında kampananın içini açma kapama işçilik ücretini alırım diyen adamdan ben daha nasıl memnun olayım söylermisin.
mert balatalarım zımparalandı takıldı inan enufak bir ses,uğultu vsss,,hiç birşey yok gayet güzel durumdaİyide Görkem zaten bir problemi olmayan disk neden değişsin. Disk ya incelmiştir ya yamulmuştur ve bu yüzden değişir . Disk değişince de otomatikman fren balataları değişir. Kusura bakmayın oldukça yoğunum hemen ve net cevaplar yazamıyorum
not: sadece sağ arka kampanaya bakıldı. kampananın içindeki balata durumuna
balatası sağlammış değişime gerek görülmedi..tek kampanaya bakmak yeterliymiş zaten