GRKMSRGL
Kayıtlı Üye
sen yukardakı sorularımı okudun mu ? senın ekledıgın fotoda b sema flan mı var benım sorularıma karsı varsa ben cevabımı orda arım bos yere burda bırılerı bsy bılyomus gıbı cevap beklemım
okudum bilimsel olarak teknik açıdan sana şu şu şu oldugundan dolayı 1i 1000 yapar diyemem öyle olsa zaten benzinciler tankın içine dökerdi
bişey biliyorum oda faydasını gördüğümdür benimle aynı arabayı kullanan onlarca adam var bu sitede aramızda yakıt farkının açıklaması nedir ben yol bilgisayarının değerlerini fotograflarıyla koyuyorum buraya zaten konuyu açan arkadaşta bariz bir değişim görmüş siteye katkıda bulunmak adına açmış
benim bordan ne kazancım var nede başka bir karım var ben bana sağladıgı avantajı söylüyorum arkadaşımızda sağolsun bunu yapmış millet burada yok olacak iş değil yok mantıklı değil hadi açıklamasını yap bunlar karalamaktan başka birşey değil kullanıp faydasını gördüm ve benim gibi yüzlerce binlerce insan var performansa gelince elin adamı dyno çıktısını bile koymuş bor öncesi ve sonrası için azıcık araştırmak yeterli ki ben performans konusuna hiç girmedim bile