Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bor yakıt katkısı !

TR de bor çok ya vurun tepesine bi moka yaramaz diye karalayın durun ha aman TR ye katkı sağlamasın nolur nolmaz belki kar ederiz.....

bu kadar yorum yapmışsınız konuşmuşsunuz hanginiz bor kullandı???? hanginiz bir aracı bor öncesi ve sonrasını bilerek hesap ederek kullandı da bi moka yaramaz diyebiliyorsunuz?????

kullanmıs olanlardan sordugum sorulara cevap beklıyorum yukarda b kac kere tekarladım zaten

TR de bor çok ya vurun tepesine bi moka yaramaz diye karalayın durun ha aman TR ye katkı sağlamasın nolur nolmaz belki kar ederiz.....

bu kadar yorum yapmışsınız konuşmuşsunuz hanginiz bor kullandı???? hanginiz bir aracı bor öncesi ve sonrasını bilerek hesap ederek kullandı da bi moka yaramaz diyebiliyorsunuz?????

ben yazmadım ama suan yazıyorum eskı toledomda var etısınıde gormedım yok ses keser yok araba az yakar dedıler ıkısıde husrana neden oldu bor yakıta cevırsınler kullansınlar bu amacta kullanmasınlar bız mı kullandırmıyoruzda soyluyorun gıt hukumete ısyan et sen

kullanmıs olanlardan sordugum sorulara cevap beklıyorum yukarda b kac kere tekarladım zaten

ben kullandım yakıt katkısınıda yağ katkısınıda kullandım Görkemin arabası okunmuş oldu sonuçları gerek resimli gerek yazılı ortaya koyunca

ben kullandım yakıt katkısınıda yağ katkısınıda kullandım Görkemin arabası okunmuş oldu sonuçları gerek resimli gerek yazılı ortaya koyunca

sen yukardakı sorularımı okudun mu ? senın ekledıgın fotoda b sema flan mı var benım sorularıma karsı varsa ben cevabımı orda arım bos yere burda bırılerı bsy bılyomus gıbı cevap beklemım

kullanıcaktım ama danıştığım kişiler gereksiz diyince kullanmadım

50TL max çöpe gidecek olan para bunu nelere vermiyoruz yeri geliyor 2 bira içip 1 lt için ödüyoruz ama bunu arabada deneyince para boşa gitmiş oluyor bu yüzden diyorum kullanmadan yorum yapanlara

Bu kadar kesin sonuç verecek bir ürün olsa her kullananda aynı sonucu verirdi sanırım Görkem. Yani 1-2 kişinin aracında işe yarıyo, başkalarının arabasında işe yaramıyosa bu ürünün güvenilirliği olmaz heralde..

50TL max çöpe gidecek olan para bunu nelere vermiyoruz yeri geliyor 2 bira içip 1 lt için ödüyoruz ama bunu arabada deneyince para boşa gitmiş oluyor bu yüzden diyorum kullanmadan yorum yapanlara

tamam da bende sokaktaki adama sormamıştım zaten...bakım zamanı serviste söylemişlerdi..sonra babam mercedes servisinde sormuş..adam da katkısı olsa ilk alman markaları kullanırdı benzin bu fiyatlardayken demiş..bir süre deneyipte bu yorumu yapmışlar ki banada çok mantıklı çünkü bor u elverişli hale getirecek teknoloji şuan Almanyada

tamam da bende sokaktaki adama sormamıştım zaten...bakım zamanı serviste söylemişlerdi..sonra babam mercedes servisinde sormuş..adam da katkısı olsa ilk alman markaları kullanırdı benzin bu fiyatlardayken demiş..bir süre deneyipte bu yorumu yapmışlar ki banada çok mantıklı çünkü bor u elverişli hale getirecek teknoloji şuan Almanyada

Bende benzer bi görüşteyim.
Bu kadar işe yarar bi ürün olsa, Castrol, Mobil vs. gibi dev yağ firmaları var. Üzerine fazlasıyla karını koyup hem tüketimi düşüren hem performans artıran vs. adı altında satarlar bu ürünü, yağlarına ekleyip.

Geri
Üst Alt