Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Kardeşim çok şey kaçırdın muhabbetin dibine vurduk özlem giderdik sohbet bir o konudan bir o konuya açıldı en son murat abimiz de geldi ve sticker törenleri yapıldı bildiğin gibi değil :) Resimler çekinildi ve herkes yemeğe geçti ben doğal olarak işe geldim :(

Abi bende işteyim sticker alamadım gitti gece calışıyorum gündüz olsa gün icinde gelirim de icim icimi yedim

Kardeşim bende var fazladan bir tane arka cam lamba altı büyük, iki tane yanlara küçük, bir yerde buluşabilirsek ben sana veririm hatta o anda yapıştırırız :)

52b26ff2e58f2856d08bc809676d9746.jpg

Bir bulusmayi daha mutlu sonla bitirdik şükür
Cook keyifliydi benim oto kuaför işi uzun sürdü..zor yetiştim..
Burda Bitmez..

Kardeşim çok şey kaçırdın muhabbetin dibine vurduk özlem giderdik sohbet bir o konudan bir o konuya açıldı en son murat abimiz de geldi ve sticker törenleri yapıldı bildiğin gibi değil :) Resimler çekinildi ve herkes yemeğe geçti ben doğal olarak işe geldim :(
bırdahakı sefere ınsallah ısın olmazda sonuna kadar kalırsın

bırdahakı sefere ınsallah ısın olmazda sonuna kadar kalırsın

İnşaallah bakalım kısmet diyelim ama bir hal çaresine bakıcam gerekirse izin alıcam işe gitmicem bu ortam için sonuna kadar kalınmalı ..
[doublepost=1457734453,1457734424][/doublepost]
Hangi semtte oturyon abi

Ben esenyurtta oturuyorum kardeşim Fiyaka sitesinde sen nerdesin ?
[doublepost=1457734546][/doublepost]
52b26ff2e58f2856d08bc809676d9746.jpg

Bir bulusmayi daha mutlu sonla bitirdik şükür
Cook keyifliydi benim oto kuaför işi uzun sürdü..zor yetiştim..
Burda Bitmez..

@murateren abi o gözler nasıl çıkmış öyle yaw SCW vampirleri gibiyiz nerdeyse :p Bu arada başka resim koymamışsın ortamdan yemekten falan, ne yediniz merak ettim bak şimdi :)

Geri
Üst Alt