Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Beylikdüzü
6a0095cae048aa395106ee6aa73e7811.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet arkadaşlar cuma buluşmaları her hafta olduğu gibi bu hafta da hız kesmeden devam edecek inşaallah..
11.03.2016 cuma akşamı iş cıkışı
Bayrampaşa forum istanbul ikea p1 otoparkında buluşup herzaman oldugu gibi foto muhabbet sticker töreni ve üst kata ikea restorant bölümüne cikip sınırsız içecek ve köfte eşliğinde günü sonlandiracagiz..
3ba2f1c4b30ec3024054182eb5fa3cf2.jpg

Son iki hafta ikitelli ve basak sehirde mangalda oldugumuz icin, sariyer tarafindan gelemeyen arkadaslar icin yine bayrampasada olacagiz..

SCW her yer de!!!!!!

Burda Bitmez..

@murateren abi ikea P1'i hiç unutmıcam benim SCW buluşmalarımdaki ilk mekanım sayenizde..Hem seninle hem ulu abiyle ve diğer arkadaşlarla tanıştığım ilk yer..Dikkat et sapağı kaçırma sakın ..sen zaten asla kaçırmazsın bunuda biliyorum :p

Elimle koymus gibi buluyorum gittigim yeri napim huyum bu.. seni tanidigima cok memnun oldum..bu hafta kacip gelecem beraber nöbet tutacaz insallah

Burda Bitmez..

Geri
Üst Alt