Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Senin cayini icemedim vu hafta gelim dedim cikamadim biyere gelicem insallah Allah nasip ederse

Burda Bitmez..

Gönüller bir @tgykrn ne zaman olursa olsun burada bir ailen var.aile demisken....
Akrabalarimizi bile her hafta ziyaret etmiyoruz.ama her cuma aksatmadan bulusma yapiyoruz..birilerine bir ispat cabamiz veya bir hirsimiz yok..amac dostluk hoş muhabbet olunca ayaklarimiz tekerlerimiz kendiliginden gidiyor bulusma yerine..biz içimizi dökecek insan ariyoruz..belki dış dünyadan sevmedigimiz birsürü olumsuzluktan kacmanin yolunu bu sekilde sagliyoruz..birlikte keyifle birseyler yapabiliyoruz ne mutlu bize..
Bizde dostluk baki
Herzaman yerin hazir kardesim.nezaman istersen..

Burda Bitmez..

Gönüller bir @tgykrn ne zaman olursa olsun burada bir ailen var.aile demisken....
Akrabalarimizi bile her hafta ziyaret etmiyoruz.ama her cuma aksatmadan bulusma yapiyoruz..birilerine bir ispat cabamiz veya bir hirsimiz yok..amac dostluk hoş muhabbet olunca ayaklarimiz tekerlerimiz kendiliginden gidiyor bulusma yerine..biz içimizi dökecek insan ariyoruz..belki dış dünyadan sevmedigimiz birsürü olumsuzluktan kacmanin yolunu bu sekilde sagliyoruz..birlikte keyifle birseyler yapabiliyoruz ne mutlu bize..
Bizde dostluk baki
Herzaman yerin hazir kardesim.nezaman istersen..

Burda Bitmez..
Dayıcım benim,
Sizin gibi böyle iyi ve koca yürekli insanları iyiki tanıdım ve iyiki böyle güzel bir ailenin içinde yer aldım.Allah senden de abilerimden ve kardeşlerimden de razı olsun. Dediklerinde sonuna kadar haklısın ben hayatımda ilk defa böyle birşeye dahil oldum ve eminimki başka hiç biryerde böyle bir ortamı,bu kadar güzel insanı arasan birarada bulamazsın.İnşallah en yakın zamanda buluşmalarda yüz yüze de görüşürüz. Öpüyorum ellerinden
Var ol SCW ❤️

Sent from my iPhone using Tapatalk

scw avrupa cuma bulusmalarinda bu hafta...
50281bb05d14ab53d9cf87a848bfc01f.jpg

Marmara forum alis veris merkezi bauhause otoparkinda olacagiz.. E5 den gelenler direk zeytinburnu sapahından girerek bauhause otoparkina girebilir..sahil yolundan ise veliefendi hipodromunu takip etmeleri yeterli marmara forum tabelalarini görecekelerdir..metrobüs ve metro ile bulusmamiza katilmak isteyenler metrobüs ve metro cok yakindir..bizimle irtibat sağlamak isteyenleri zeytinburnu duragından da alabilir veya tarif bilgilendirmesi yapabiliriz..

Irtibat no:
@murateren
0536.828.94.92
Yeni katilan arkadaşlar beni arayabilir..avrupa bulusmalarina katilmak isteyen tüm "SCW dostlari" davetlidir..

Burda Bitmez..

scw avrupa cuma bulusmalarinda bu hafta...
50281bb05d14ab53d9cf87a848bfc01f.jpg

Marmara forum alis veris merkezi bauhause otoparkinda olacagiz.. E5 den gelenler direk zeytinburnu sapahından girerek bauhause otoparkina girebilir..sahil yolundan ise veliefendi hipodromunu takip etmeleri yeterli marmara forum tabelalarini görecekelerdir..metrobüs ve metro ile bulusmamiza katilmak isteyenler metrobüs ve metro cok yakindir..bizimle irtibat sağlamak isteyenleri zeytinburnu duragından da alabilir veya tarif bilgilendirmesi yapabiliriz..

Irtibat no:
@murateren
0536.828.94.92
Yeni katilan arkadaşlar beni arayabilir..avrupa bulusmalarina katilmak isteyen tüm "SCW dostlari" davetlidir..

Burda Bitmez..
abi yer harika olmus bu cumada gorusmek uzere

Marmara forum candir.konum itibari ile heryere yakin ulasimida kolay cuma oradayiz insallah hayirli isler SCW AVRUPA

Burda Bitmez..

Geri
Üst Alt