Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Abi ben hemen arsadan tut yerine yurduna varana kadar bi fizibilite hazırlayıp SCW yönetimine sunayım olumlu olur kaynakta bulursak ki sponsor falan, hemen kazmayı vururuz :)
Seckin2001 senin toprak @Pasha60 tam kafa dengi vallahi..vur gazmayi bögrüme gardaş..bu hafta bagcilar güngören sanayi sitesinde Sponsorumuz Abdullah bey tarafindan biz scw üyelerine mangal partisi verecek dostlar bilginize
hahah helal size sabah sabah ne güldüm yaaa

Burda Bitmez..

Seckin2001 senin toprak @Pasha60 tam kafa dengi vallahi..vur gazmayi bögrüme gardaş..bu hafta bagcilar güngören sanayi sitesinde Sponsorumuz Abdullah bey tarafindan biz scw üyelerine mangal partisi verecek dostlar bilginize

Burda Bitmez..

Eyvallah @murateren abi teveccühün..Oooo mangal duman dedin mi kaçırmam tütsün yeterki abi :) Kısmet olur işimiz çıkmazsa oradayım inşaallah. Siz koordinatları verin yeter :)

25174ff9898a7f7132e306f3895577ce.jpg

@Abruzzi dün aksam marmaraparka geldim seni göremedim
14e105825412185e80c1cc2dea4c54d4.jpg
o bölgeden hangi hafta yogun ilgi alirsak yani davet diyelim..o hafta yapalim..yani o bölgedeki arkadaslar bu hafta organize olduk 10-11 arac buradan liste güncel takibi yapalim desinler..görelim hangi cuma müsait

Burda Bitmez..
Abruzzi her yerde abicim cuma bekliiyoruz :)
[doublepost=1456266936,1456266849][/doublepost]
Yegenler mühim bir keşif yapmak lazim.@abruzzi heyecanli gördüm hevesli gördüm o gelemezse biz gideriz bir cuma aksami bekle biziiiiii

Burda Bitmez..
Cuma akşamı marmara park otoparkımı konvoyu elimde mendil ben çekerim abicim :)
[doublepost=1456267055][/doublepost]
Yegenler mühim bir keşif yapmak lazim.@abruzzi heyecanli gördüm hevesli gördüm o gelemezse biz gideriz bir cuma aksami bekle biziiiiii

Burda Bitmez..
Nedemek gelemeyiz cenaze düğün harici herzaman :)

d0ce4091319e5a52018bc0758a56c52b.jpg

26.02.2016 cuma aksami sponsorlarımızdan Abdullah bey (desenkaplama.net) tarafından düzenlenen mangal partisine bütün SCW dostlari davetlidir..
Bağcılar güngören sanayi sitesi başakşehir..acık adres yukarida mevcut gelmek isteyen dostlara konum vs bilgileri verilecektir..ateşin sönmesin SCW

Burda Bitmez..

Geri
Üst Alt