Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
@Abruzzi dün aksam marmaraparka geldim seni göremedimo bölgeden hangi hafta yogun ilgi alirsak yani davet diyelim..o hafta yapalim..yani o bölgedeki arkadaslar bu hafta organize olduk 10-11 arac buradan liste güncel takibi yapalim desinler..görelim hangi cuma müsait
Burda Bitmez..
Tam bir aristokrat zihniyeti mübarek personelin saglik raporuna kadar.güvenlik firmasinin yemek +yol ücretine kadar sorgulayacak dirift yaparak cikalim @Erkki şu dönerek üst kata cikilan yoldan.@murateren dayıcım bileydim gerekli çalışmayı yapar, binanın deprem dayanıklılığı, acil çıkış kapıları, teknik çizimleri elektrik tesisatı, yangın sistemlerini hatta dükkanların ortalama kira bedelleri ile ortalama gelirlerini bile araştırır gönderirdim