Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce cupra kullanmadım ama giderken çok büyük beklentim vardı ilk kez cupra kullancam test aracı kullanır gibi kullandım dedi 2.0 turbolu normal bir benzinli gibi diyor

daha önce cupra kullanmadım ama giderken çok büyük beklentim vardı ilk kez cupra kullancam test aracı kullanır gibi kullandım dedi 2.0 turbolu normal bir benzinli gibi diyor

Ben bu sözlerden bu motor kaza sırasında ciddi hasar aldığını düşünürüm ve serviste toplanmaması ayrı bir sıkıntı zaten suan ki durumuda bunu gösteriyor

yiğit az önce tekrar konuştum beraber gittiği arkadası aldım telefona buna masraf edersek iş görürmü diye oda gel gör arabayı diyor bana kalırsa kalk yarın git bi bak arabaya ben bu kadar niyetlensem gider bakar öyle karar verirdim

iki seçenek var birinde 300-500 tl zarar edeceksin
diğerinde hayalindeki arabayı cok ucuza kapatacaksın

800 tl vergi borcu varmış

Yiğite tek care kalıyo gıdıp gorucek kafasına yatarsa bı kumar oynıyacaksın :D

walla ben sonu meçhul olacak sıkıntılı bi kumara girmezdim. caydırmış olmak istemem ama her şey güç demek değildir. yok hala görmem gerek dersen yapılacak şey belli zaten.

ben konunun en basından berı soluyorum ama bu ısın ne kurtları var bu fıyata bırakırlarmıydı sımdıye kadar soruyorum sızlere....adama 25000 e bıle tav olmus baksana

araba hop değiştiriyim parçaları düzelir her şey gibi değil bence işte her zaman..
bi Cupra vardı komple setler değiştirilmesine rağmen frenleri başarısız kalıyodu..
sağa sola çekmesi vs. her şey büyük problemler değil halledilir..

ancak benim anlamadığım Faruk abiyle az önce teldeyken aklımıza geldi..
Konya'da 25K Lira'ya 2008 model Cupra'yı bi galeri bile alır yahu..bu araba neden çevre illerce bile hala alınmadı uzak kaldığımız için saçma sapan bişileri var da biz mi bilmiyoruz..
bu arabayı ben 25'e alsam edeceğim masraf 10-11K Lira'yı geçemez çok istesem de..
ki pahalı olan şeylerden biri de motor..motor da etkileyici değil demiş arkadaş..

hiç Cupra kullanmamış birisi daha kolay etkilenirdi ama o hiç etkilenmemiş bu nası iş yahu..
demek ki kesin sorun var motorda..

yıgıtcım bu aracı benımkıyle kaldırsak ne olur???
ılk zamankı gıbı performansı ıyımıdır... pek zannetmıyorm ... ve aractan etkılenmemek zor gıbı ben benım aracı 4-5 kısıe kullandırdım baya etkılendı..

walla Şemun, Yiğit kendi arabası ile alacağı arabayı kaldırsa kendisininkine yetişemez gibi bir his var içimde anlatılanlardan çıkardığım sonuca göre :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt