Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla devletle uğraşmak yerine ben arabamı erya nın önünde yatırıyorum yemişim cuprasını 12 yeterde artar bile

Wala vergi borçları olunca bence bu araç pahalıya patlar balata vs sorun olmaz zatende cupra cupra tadını vermemiş ya :(

yiğit ben caydırmış olmayım arabayı benim alacagımı bilerek baktılar o yüzden kullandıgında her bişeyine dikkat ettirdim sana gelmez kardaş bu araba dedi 45 e al ama sağlam bul dedi arabanın tek kusuru kaporta değil düzensizlik varmış

ben ama bütün konuşmalarına ragmen yaklaşık 40 dk tlf da konuştum 25 e bitecekse pedere çöksemmi diye düşünmeye başladım üzerine 10 da masraf yazıyorum 35 e nasıl yaparım bunu düşünüyorum almak cazip geliyor

ben işi boşmuş olmayım ama ben o arabaya mersinden kalkıp 250 kmlik yolu gitmeme değmeyecek yanıtı aldım

vergi borcu dediği bi senelik borçtur.arabanın yaşı o zaten.oda 1.500 lira yanılmıyosam..

Vergisi olan arabayı zaten üstüne alamazsın ki..?

balata sorun olmaz diyorsunuzda brembo değilmiydi cupradaki?

kaporta önemli değil K Lira'ya kaplatır binerim..
vergisi en az 1800Lira civarı..ki cezası da vardır..
yeni takım balata ve disk en az 2500-3K arasıdır en az..
sağa sola çektiğine göre ön takımda illaki sorun var belki de şasede..

hadi bunlar göze alınabilir diyelim 2L araba kullanıyo gibi ne demek ya gitmiyo mu yani..
o zaman turboda da sorun var.. :S

Ya aslında toplanabilecek bir durumda görünüyor ancak son kararı yiğit abi vericek ancak biraz uğrasır gibime geliyor araçta düzensizlik var denildiğine göre...
Tamam adı Leon cupra ruhsatta leon cupra yazıyor 240 ps diyor ama o tadı veriyorsa alınır bence düzelmiyecek pek bişi yok araçta ama bu gücü gösteremiyorsa bu motor bence unut gitsin

yeni bakım görmüş bi aracın yağ eksiltmesi de sorun..
rodaj tamam üstünden 2K km geçmiş ve yağı mı azalmış yani..
pfff..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt