Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görkemden aldığım bi habere göre öğlen yola çıktı arabayı begenmısler kaporayı verıcektı:D:D:D:D....

ahahaha.. :D
alsın bi süre kullansın bi sorun yoksa çalarım.. :D :D

yiğit arabaya bakmışlar özen göstersin bakarken diye ben alacam demiştim

araba dışarda yaptırıldıgı için kaporta benim içime sinmedi kardeş dedi benimde boya konusundaki hassasiyetimi bildiğinden komple boyamadan binmezsin buna diyor pasta cilalık iş değil yani zımpara macun isteyen yerler var diyor

araba sola cekiyormuş direksiyonda sağ sol yaparken düz gidişte hafif bi titreme var dedi

daha önce cupra kullanmadım ama leon 1.4 tsi kullandım dedi arkadas frenlerin tadı yok diyor bi takım balata istiyor yani

motor kaput açıp bakıldıgında cok temiz duruyor dedi ama yağı normal seviyeden düşükmüş bakımını yeni yaptırdıgını söylemiş ama arabayı kullanırken ben normal 2.0 benzinli bir araba kullanıyor gibiydim cupradan beklediğimi alamadım dedi.

şanzumanda anormal birşey hissetmemiş koltuklar ve aracın içi genel olarak cok yıpranmamış

25bin teklif etmiş adama ayıp olmasın okadar sohbet ettik arabayı kullandık parada anlaşamıyor olalım bari demiş 25 üzerimize yıkılacak diye korktum dedi. bana 25 e bile sakın ola alma diyor arabanın vergileri ödenmemiş vergi borcuda varmış bu arada

Yiğit Konya'ya gitmeyelim bence, kararı sen ver.

25 e üstüme kalıcak nedemek yaa :D 25 e yakarım kendi arabamı vermem ben bu fiyata cupra ? motor sağlam..şanzıman sağlam..balatalar yağ sorun değil motor temizse.iç mekan temiz yıpranmamış. e zaten kusursuz olsaydı 50 bin lira verirdiniz....al şu arabayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt